DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Γήινες ακτινοβολίες βλάπτουν

τα τσάκρας και την υγεία

 

 

 

 

της  DOROTHEA GERARDIS-EMISCH

Διπλ. Γερμ. Πρακτική Θεραπεύτρια, διπλ. Γερμ. Γεωπαθολόγος

 

 

Η γη μας, που μάς φιλοξενεί και μάς τρέφει, έχει, όπως ο άνθρωπος και όλα τα άλλα πλάσματα, θετικές και αρνητικές ενέργειες. Εδώ και χιλιάδες χρόνια γνώρισαν οι άνθρωποι κάποια από αυτά τα ενεργειακά φαινόμενα. Ένα παράδειγμα για τις θετικές ακτινοβολίες είναι οι αρχαίοι ναοί και οι εκκλησίες που χτίστηκαν πάνω σε μέρη με θετική ενέργεια.

 

Στα παλιά χρόνια ήταν επίσης γνωστές οι βλαβερές και επικίνδυνες για την υγεία γήινες ακτινοβολίες. Για παράδειγμα, πριν από τέσσερις χιλιάδες χρόνια περίπου, ο Κινέζος αυτοκράτορας Κουάνγκ Γιου θέσπισε για την υγεία του λαού του ένα νόμο, που επέβαλε σε όλους τους υπηκόους του που σκόπευαν να χτίσουν σπίτι, να ερευνήσουν υποχρεωτικά με τη βοήθεια ειδικού πριν από τη θεμελίωση, τους κινδύνους μιας μόνιμης παραμονής σε επικίνδυνες γήινες ακτινοβολίες, ώστε να επωφεληθούν από τις υπάρχουσες θετικές ενέργειες.

 

Αντί ωστόσο να γίνουν αυτές οι γνώσεις πιο βαθιές, σταμάτησαν οι άνθρωποι σιγά σιγά να τις λαμβάνουν υπόψη τους. Καινούριες γνώσεις ήρθαν και παλιές χάθηκαν. Όμως τα φαινόμενα δε σταμάτησαν να υπάρχουν.  Και έτσι άρχισαν οι άνθρωποι ξανά να τις ερευνούν.

 

Τα σημεία με αρνητικές γήινες ακτινοβολίες είναι οι λεγόμενες γεωπαθητικές ζώνες. Αυτές είναι φυσικά φαινόμενα και βρίσκονται στα πιο πολλά μέρη της γης. Ένα σπίτι χωρίς γεωπαθητικές ζώνες είναι πάρα πολύ σπάνιο.

 

 Οι γεωπαθητικές ακτινοβολίες τραβάνε βιοενέργεια από τα ενεργειακά κέντρα, τα λεγόμενα Τσάκρας, και λιγοστεύουν την ηλεκτρική ενέργεια στα κύτταρα. Αυτό δημιουργεί διάφορα προβλήματα στην υγεία.

 

Τα συχνότερα συμπτώματα που προέρχονται από τις αρνητικές γήινες ακτινοβολίες είναι ατονία, πονοκέφαλοι, νευρικότητα, μελαγχολίες, κυκλοφορικές παθήσεις, αλλεργίες, ρευματισμοί και νευροδερμίτιδα. Έπειτα, οι γεωπαθητικές ακτινοβολίες δημιουργούν προβλήματα στον οργανισμό, που συντελούν στο να θεραπεύεται πιο αργά από το κάθε είδος αρρώστιας και ειδικά από μερικές νόσους του νευρικού συστήματος και των κυττάρων.         

 

Τα προβλήματα υγείας που προέρχονται από τις βλαβερές ακτινοβολίες των γεωπαθητικών ζωνών άρχισαν να πολλαπλασιάζονται εδώ και σαράντα χρόνια και να γίνονται ένα αίνιγμα για όσους γιατρούς και θεραπευτές δε γνωρίζουν τη γεωπαθολογία. Οι ασθενείς ακούν από τους γιατρούς επανειλημμένως ότι οι εξετάσεις δε δείχνουν τίποτα και αποδίδουν τις ασθένειές τους στο ότι κάποια προβλήματα είναι κληρονομικά.

 

 Η αιτία για το φαινόμενο αυτό είναι το καινούριο υλικό, που έχει μπει στα σπίτια των ανθρώπων, δραστικά, δηλαδή,  το τσιμέντο. Τα φυσικά υλικά των παλιών κτισμάτων λειτουργούσανε μονωτικά και μείωναν τη δύναμη των βλαβερών γεωπαθητικών ακτινών έως και 15 %. Το αντίθετο συμβαίνει με το τσιμέντο: Τα μέταλλα που βρίσκονται μέσα στο τσιμέντο έλκουν τις γεωπαθητικές ακτίνες και τις δυναμώνουν.

 

Υπάρχει όμως και άλλη αιτία, που είναι ακόμα πιο σοβαρή: Στην Αθήνα και σε άλλα μέρη τα οποία προσβλήθηκαν από ένα μεγάλο σεισμό, οι ακτινοβολίες των γεωπαθητικών ζωνών είναι πολύ πιο δυνατές. Μετά το σεισμό του Σεπτέμβρη 1999  η δυναμικότητα των γεωπαθητικών ακτινοβολιών αυξήθηκε κατά 250 %. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να μειωθεί πάλι η δυναμικότητα των ακτινών. Στη Θεσσαλονίκη, π.χ. οι γεωπαθητικές ακτινοβολίες από τους σεισμούς του 1978 είναι ακόμα σήμερα περίπου 25 % πιο δυνατές.

 

Οι γεωπαθητικές ζώνες μάς βλάπτουν όταν καθόμαστε ή κοιμόμαστε σε τέτοιο μέρος τακτικά. Τον κίνδυνο αυτό μπορούμε να τον αποφύγουμε με τη βοήθεια ενός ειδικού γεωπαθολόγου. Οι γεωπαθολόγοι ανιχνεύουν τους χώρους για αρνητικά γεωπαθητικά ρεύματα και άλλες βλαβερές ακτινοβολίες. Επίσης, γνωρίζουν τρόπους, για να καθιστούν τις βλαβερές ακτινοβολίες αβλαβείς.

 

Σήμερα η γεωπαθολογία δεν περιορίζεται μόνο στις ειδικές θεωρητικές γνώσεις για τις γεωπαθητικές ζώνες (Ζώνες με βλαβερές ακτινοβολίες, που βγαίνουν από το μαγνητικό πεδίο της γης, υπόγεια νερά, φλέβες νερού και γήινα ρήγματα)  και στο πώς να ανακαλύψουμε τις βλαβερές ακτίνες τους, ώστε να τις καταστήσουμε αβλαβείς. Υπάρχουν επίσης και βλαβερές ακτινοβολίες από το χώρο της ατμόσφαιρας: οι λεγόμενες ηλεκτροατομικές ακτίνες ή ακτίνες-PWL, που ανακάλυψαν οι γνωστοί γερμανοί γεωπαθολόγοι Δρ. Μπένκερ και Δρ. Όμπερμπαχ  στη Γερμανία και η υποφαινόμενη Δωροθέα Γεράρδη - Emisch στην Ελλάδα. Ακόμα, υπάρχουν οι γνωστές βλαβερές ακτίνες από τον τεχνολογικό τομέα, δηλαδή οι ακτίνες που εκπέμπουν οι τηλεοράσεις, οι οθόνες των υπολογιστών, τα κινητά κ.λπ. Οι γεωπαθολόγοι εργάζονται πάνω σε όλους αυτούς τους τομείς των βλαβερών ακτινοβολιών.

 

Εκπαίδευση στη γεωπαθολογία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια σε πολλές χώρες, όπως στη Γερμανία, την Αγγλία, τη Ρωσία, την Πολωνία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Αμερική κ.α., και εδώ και λίγα χρόνια και στην Ελλάδα. Η πρώτη σχολή γεωπαθολογίας στην Ελλάδα είναι το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ στο κέντρο της Αθήνας (τηλ. 210 363 15 69, κιν. 6977 51 57 33, Fax 210 361 14 31). Αυτό το ινστιτούτο συνεργάζεται με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ.

 

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008