DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

 

Επανασύνδεση

(Reconnection)

&

Επανασυνδετική θεραπεία

(Reconnective healing)

                          

 


Της Λιάνας Τελειώνη, Reconnective Healing & Reconnection  Practitioner

 

 

Κάποιες φορές μας δείχνονται νέοι δρόμοι… Κάποιες φορές έχουμε το κουράγιο να τους ακολουθήσουμε…

…Μερικά πράγματα είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Τα θαύματα μιλάνε από μόνα τους!

Δρ. Ερικ Περλ

 

   Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία διδάχτηκαν για πρώτη φορά στην Ελλαδα τον Οκτώβρη του 2007 από τον ίδιο τον δρ. Έρικ Περλ που είναι και ο  εμπνευστής τους. Ο Δρ. Περλ εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του ως οστεοπαθητικός και ξεκίνησε μια πολύχρονη έρευνα για να εξηγήσει αυτή τη νέα ενέργεια την οποία αισθανόταν και ένοιωθε την ανάγκη να κατανοήσει και να μεθοδεύσει. Έγινε λοιπόν υποκείμενο μελέτης σε ερευνητικά κέντρα όπως το UKLA, καθώς και σε πανεπιστήμια όπως αυτά της Μινεσότα και της Αριζόνα. Εδώ και χρόνια έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρονται στο έργο και τη φιλοσοφία του, πολλά τηλεοπτικά κανάλια παγκοσμίως τον έχουν προσκαλέσει κατ’ επανάληψη και το πιο σημαντικό, έχει για το έργο του προσκληθεί στα Ηνωμένα Έθνη.  Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει συνεχώς σε όλοκληρο τον κόσμο μεταδίδοντας και διδάσκοντας τις  πληροφορίες της Επανασυνδετικής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει 30.000 θεραπευτές σε 40 χώρες. 

 

Τι ακριβώς είναι όμως αυτή η περίφημη μέθοδος του Δόκτωρα Περλ και σε τι διαφερει από τις άλλες ενεργειακές τεχνικές;

 

  Η Επανασύνδεση και η Επανασυνδετική Θεραπεία, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονης Ενεργειακής Θεραπευτικής, το οποίο κάθε άλλο παρά αποπειράται να αντικαταστήσει την κλασική ιατρική, αλλά, αντίθετα, τη συμπληρώνει, «επανασυνδέοντας» και ενισχύοντας την ικανότητα του οργανισμού για αυτοθεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.

 Καταρχάς είναι καλό να διευκρινήσουμε ότι άλλο είναι η Επανασύνδεση (The Reconnection) και άλλο η Επανασυνδετική Θεραπεία (Reconnective Healing).

   H Επανασύνδεση είναι μια ενεργειακή εξισορρόπηση η οποία γίνεται μια φορά στη ζωή μας, διαρκεί για πάντα και μας επιτρέπει την πρόσβαση σε συχνότητες της συμπαντικής ενέργειας και σε επίπεδα συνειδητότητας που μας ήταν άγνωστα ως τώρα. Έχει σκοπό μεν τη συνολική θεραπεία αλλά η θεραπευτική επιδίωξη αποτελεί ένα μέρος μόνο της γενικότερης εξισορρόπησης της ύπαρξής μας που επιτυγχάνεται και που δίνει άμεση ώθηση και στην εξελιξή μας. Με την Επανασύνδεση δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, επανασυνδέοντας ενεργειακά τα κομβικά σημεία τους σωματός μας και τους μεσημβρινούς του με τα αντίστοιχα του πλανήτη κι από κει με το ενεργειακό πλέγμα του σύμπαντος. Η Επανασύνδεση αυτή δημιουργεί καινούριους άξονες, οι οποίοι είναι μέρος ενός συστήματος παράλληλων διαστάσεων που λειτουργεί σε κύκλους και  που είναι το μέσον άντλησης της βασικής ενέργειας για την ανανέωση του σώματος σε επίπεδο DNA. Το αποτέλεσμα είναι η ελεύθερη, μύχια ή μη ανταλλαγή πληροφοριών και ενεργειακού φωτός μεταξύ του δέκτη, που συγχρόνως μετατρέπεται σε πομπό και του περιβάλλοντός του. Η επίτευξη αυτή εκτός του ότι βοηθάει στη γενικότερη θεραπεία μας, φωτίζει και το δρόμο για το προσωπικό μας μονοπάτι και το σκοπό της ζωής μας.

   Από την άλλη, η Επανασυνδετική Θεραπεία  είναι μια ενεργειακή θεραπεία που μας συντονίζει με νέες, υψηλές συχνότητες της συμπαντικής και πάλι ενέργειας, που μας επιτρέπουν την ίαση σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Με την τεχνική αυτή αφήνουμε την ενέργεια να πάει εκείνη στο σημείο του σώματος που έχει ανάγκη. Η Επανασυνδετική Θεραπεία έχει καθαρά θεραπευτικό χαρακτήρα, βοηθώντας σε προβλήματα υγείας σωματικά, κινητικά, πόνους, αλλά και προβλήματα ψυχική φύσης. Δρα σε όλα τα επίπεδα, καθώς το σώμα και ο οργανισμός μας  ‘τραβούν΄’ την ενέργεια που χρειάζονται στα μέρη που υπάρχει πρόβλημα ή μπλοκάρισμα. Μία έως τρεις συνεδρίες συνήθως είναι αρκετές. Παραπάνω από τρεις συνεδρίες μπορούν να γίνουν μόνο εάν το πρόβλημα παραμένει, και εφόσον στις 3 πρώτες υπάρχει αισθητή καλυτέρευση. Προκειμένου κανείς να προχωρήσει μέσω του θεραπευτή του σε συνεδρία Επανασύνδεσης χρειάζεται να έχουν προηγηθεί οι συνεδρίες Επανασυνδετικής Θεραπείας.

Το σύστημα αυτό του Δόκτωρος Περ αντιπροσωπεύει ένα καινούριο τρόπο ενεργειακής βοήθειας μη κατευθυνόμενο, που υπερβαίνει τις φόρμες, τις τεχνικες και οτιδήποτε άλλο είχε μάθει κανείς να δουλεύει ως θεραπευτής.

Ο ίδιος ισχυρίζεται, ότι δεν είναι απλά μια ενεργειακή τεχνική, διότι  στην ουσία ξεπερνά την τεχνική, ενώ προχωράει πέρα από την έννοια της ενεργειακής παρέμβασης όπως την εννοούν οι συμβατικές ενεργειακές τεχνικές. Άλλωστε η ενέργεια είναι ένα μόνο μέρος της Επανασυνδετικής Θεραπείας.

    Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα κλιματιστικό, το οποίο είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί αυτόματα για να κρατάει το χώρο  σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασια. Αν η θερμοκρασία του χώρου  πέσει ή ανέβει, αυτό θα πρέπει αυτόματα να κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να κρατήσει το χώρο όπως πρέπει. Αν όμως χαλάσει κάτι μέσα στο σύστημά του και αποσυνδεθεί από το ρεύμα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις λειτουργίες που πρέπει να κάνει. Κάπως έτσι λειτουργεί και το ανθρώπινο σύστημα, το οποίο φυσιολογικά είναι προγραμματισμένο να αυτοθεραπεύεται και να βρίσκεται σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει και να εξουδετερώσει οποιονδήποτε εξωτερικό  εισβολέα. Όταν όμως το σύστημα, για πολλούς και διάφορους λόγους, υπολειτουργεί ή αποκόβεται από την πηγή της τροφοδοσίας του, από την Παγκόσμια Ενέργεια, τότε δυσλειτουργεί έως και παύει να λειτουργεί εντελώς.

  Στις μέρες μας αυτό είναι ένα τελείως συνηθισμένο φαινόμενο, η αρρώστια έχει αντικαταστήσει την υγεία και πολλοί λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν κάτι σε μόνιμη βάση. Αυτό που μας χρειάζεται είναι να μπορέσουμε να επανασυνδέσουμε με κάποιο τρόπο το εσωτερικό μας σύστημα αυτοίασης, κι αυτό ακριβώς κάνει η  Επανασυνδετική Θεραπεία. Επανασυνδέει εσωτερικά τα τμήματα τα οποία έχουν αποσυνδεθεί και έχουν αποσυντονίσει ολόκληρο τον οργανισμό μας. Απομακρύνει κάθε παρεμβολή, που μας αποκόβει από την τελειότητα του σύμπαντος.

   Οι θεραπεία και η εξελικτική ώθηση που προσφέρουν η Επανασυνδετική Θεραπεία και η Επανασύνδεση πραγματοποιούνται μέσα από συχνότητες που ανήκουν σε ένα νέο εύρος κυμάτων, σε ένα φάσμα φωτός και πληροφορίας που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ ξανά. Ας σημειωθεί δε πως η Επανασυνδετική Θεραπεία, τεκμηριώνεται από τις τελευταίες ανακαλύψεις της πυρινικής και κβαντικής φυσικής.

   Όπως λέει ο Δρ. Έρικ Περλ, οι θεραπευτές δεν είμαστε εμείς. Εμείς είμαστε μόνο το ένα μέρος της εξίσωσης. Η εξίσωση αποτελείται από τρία μερη: τον ασθενή, εμάς και το Θεό. Όταν ο Θεός μέσα μας έρχεται σε επαφή με το Θεό μέσα στον ασθενή, τότε συμβαίνουν τα πιο θαυμαστά πράγματα!

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008