DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

ΤΟ ΝΕΡΟ ΖΕΙ

ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ

 

της Dorothea Gerardis-Emisch

 

 

«Το νερό μπορεί να νιώθει, να ακούει, να αισθάνεται ευτυχία ή κατάπτωση και ακόμα μπορεί να θυμάται», ανακάλυψε ο γιαπωνέζος επιστήμονας Εμότο ως  επισφράγισμα των πολύχρονων ερευνών του.

 

Το νερό είναι οντότητες. Κάθε κρύσταλλος από παγωμένο νερό είναι μία οντότητα. Έτσι εξηγούνται αυτές οι ικανότητες του νερού. Δυστυχώς όμως, όπως όλες οι οντότητες, έτσι και το νερό αρρωσταίνει. Το νερό στις μέρες μας δεν έχει τόσο καλή ποιότητα όσο είχε στο παρελθόν. Η εξέλιξη της τεχνολογίας, που έχει ως συνέπεια την επιβάρυνση της  φύσης από διάφορες τοξίνες, καυσαέριο, σκουπίδια κ.λπ. έχει ως αποτέλεσμα την κακή ποιότητα του νερού. Με άλλα λόγια το νερό αρρωσταίνει.

 

Η αρρώστια του νερού

 

Γνωρίζουμε όλοι για τις ακαθαρσίες στις θάλασσες που προέρχονται από διάφορα είδη σκουπιδιών, όπως και για το πετρέλαιο που πλημμυρίζει το νερό όταν συμβαίνουν ατυχήματα σε πετρελαιοφόρα πλοία. Λιγότερο γνωστή είναι η αρρώστια του νερού της βρύσης την οποία δημιουργεί η δυνατή πίεση μέσα στους σωλήνες. Αυτή η πίεση χαλάει την υφή στα μόρια του νερού.

 

Τι σημαίνει αυτό για μας; Οι  περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν έχουν στα κύτταρά τους την υγρασία που χρειάζονται. Είναι γνωστό πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται τουλάχιστον 70% από νερό. Οι έρευνες και εξετάσεις που γίνονται για την ποσοστιαία αναλογία του νερού στο σώμα, δείχνουν πολλές φορές υποϋγρασία του ανθρώπινου οργανισμού. Αυτό έχει την παρακάτω εξήγηση: Τα μόρια του νερού που πίνουμε κάνουν την ίδια διαδρομή που κάνουν τα τρόφιμα, μέσω εντέρου. Η απορρόφηση του υγρού μέσα στα κύτταρα, όμως, δεν λειτουργεί πια αρκετά, λόγω της κακής ποιότητας του νερού. Αυτό δημιουργεί στους περισσότερους ανθρώπους μείωση της υγρασίας στα κύτταρα.

 

Η υποϋγρασία στον οργανισμό φέρνει διάφορα προβλήματα που επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας. Ένα από αυτά είναι το ανεβασμένο οξύ στο αίμα και στον οργανισμό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία στα όργανα και διάφορες ασθένειες. Επίσης, μπορεί να φαίνεται η υποϋγρασία στο δέρμα με την εμφάνιση ρυτίδων και πρόωρη γήρανση του δέρματος. Τα κόκαλα είναι πιο εύθραυστα, σπάνε πιο εύκολα από την μερική έλλειψη υγρασίας, οι ευρυαγγείες δημιουργούνται συχνότερα, η ενέργεια στον άνθρωπο είναι πιο χαμηλή και μαζί αδυνατεί και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Ένα άλλο πρόβλημα που δημιουργείται στον άνθρωπο είναι η μη απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό μας. Έτσι, μένει αυτό το ασβέστιο σε μορφή αλάτων στο σώμα μας και βλάπτει την υγεία.

  

Η βελτίωση της υφής του νερού

 

Πολλά χρόνια γίνονται έρευνες σε διάφορες χώρες για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού. Έτσι, υπάρχουν διάφορες συσκευές στο εμπόριο γι’ αυτό το λόγο. Κάποιες βοηθούν περισσότερο, κάποιες λιγότερο, κάποιες δεν κάνουν τίποτα και ένα είδος βλάπτει κιόλας την υγεία. Η συσκευή UMH που υπάρχει εδώ και οκτώ χρόνια στην Αυστρία καταφέρνει να αλλάζει την υφή του νερού προς το φυσιολογικό και διαφοροποιεί και τη μορφή του ασβεστίου. Η ενέργεια του νερού με αυτό τον τρόπο γίνεται 25 φορές πιο δυνατή. Η αποτελεσματική δράση της συσκευής αποδεικνύεται από μετρήσεις κινησιολογίας, από μετρήσεις στην αντίδραση του δέρματος, με τη μέθοδο της ραδιαισθησίας και  με το μικροσκόπιο. Φαίνεται ότι η λειτουργία της συσκευής στο νερό βάζει σε τάξη τα μόρια του νερού που προηγουμένως η υφή τους δεν ήταν φυσιολογική.

 

 Αυτή την καταπληκτική συσκευή βρήκα στη Γερμανία σε έναν θεραπευτή που εδώ και τρία χρόνια συμβουλεύει τους ασθενείς του να τη χρησιμοποιούν. Όπως έμαθα, είχαν πολύ καλά αποτελέσματα. Αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου που δημιουργούσε υψηλό οξύ στον οργανισμό μου, το οποίο πείραξε και το μεταβολισμό και την ενεργητικότητά μου, χρησιμοποίησα κι εγώ αυτή τη συσκευή. Μετά από τέσσερις μόνο εβδομάδες, εξομαλύνθηκε το πρόβλημα κατά το μέγιστο και αναβαθμίστηκε η ποιότητα της ζωής μου.

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008