DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

 

Αγιουρβεδικά

 

καλλυντικά από βότανα

 

P r I n c e s s   S h a h n a z

 

 

To μέλλον της ομορφιάς

κρύβεται  στη σοφία του παρελθόντος

 

 

 

 


Είναι μια γυναίκα ευγενικής καταγωγής από τη Μογγολία που έχει ένα όραμα αλλά και τη δύναμη να το κάνει πράξη. Ονειρεύεται να  ξαναζωντανέψει τη μεγάλη ινδική κληρονομιά των βοτάνων, κατηγοριοποιώντας όλες τις αρχαίες θεραπείες, και προσαρμόζοντάς τις στις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της ομορφιάς.

 

 

Μια ιδιαίτερη ιστορία…

 

Η γυναίκα αυτή, η πριγκίπισσα Shahnaz Husein  διακατέχεται από ένα έντονο πάθος για την ομορφιά και βρίσκεται πίσω από τη σειρά φυτικών προϊόντων Princess Shahnaz.

Πολύ ισχυρή προσωπικότητα, γεννήθηκε και μεγάλωσε με τις παραδόσεις τις ινδικής αυτοκρατορίας, που υπαγόρευαν στις Ινδές πριγκίπισσες να καλλιεργούν την περίφημη ωραιότητά τους μέσω μυστικών συνταγών, υλοποιημένων αποκλειστικά από πολύτιμα προϊόντα της φύσης.

Ετούτες οι συνταγές μαζί με τα κοσμήματα της δυναστείας περνούσαν σε κάθε πριγκιπική γενιά για να φτάσουν σήμερα στην τελευταία κληρονόμο, την πριγκίπισσα Shahnaz. Μετά από μακρόχρονες σπουδές αισθητικής δερματολογίας στο Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη Φρανκφούρτη, εκτελώντας με θαυμαστή ακρίβεια τις παλιές σοφές συνταγές, δημιούργησε τη μοναδική στον κόσμο ολοκληρωμένη σειρά φυτικών καλλυντικών Princess Shahnaz.

Έτσι αρχίζει η λαμπερή καριέρα της και τα προϊόντα της γίνονται περιζήτητα από το Τόκιο και το Παρίσι μέχρι το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ενώ δημιουργεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς στον κόσμο με 450 ινστιτούτα ομορφιάς. Η Shahnaz Husein  το 1984 ανακηρύσσεται γυναίκα της χρονιάς, για να χαρακτηριστεί στη συνέχεια από τα δυτικά έντυπα παγκόσμια αυθεντία της κοσμετολογίας.

 

…και μια βαθιά φιλοσοφία

 

Φυσικά, η επιτυχία αυτή δεν ήρθε καθόλου τυχαία. Η φιλοσοφία της για την ομορφιά αλλά και την υγεία στηρίζεται στις πανάρχαιες παραδόσεις που πηγάζουν από τη σοφία της φύσης .

Πιστεύει ακράδαντα πως το δέρμα και τα μαλλιά αποτελούν τα εξωτερικά βαρόμετρα της εσωτερικής κατάστασης του σώματος. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σωστή διατροφή αλλά και η γενικότερη υγεία. Εάν η εσωτερική υγεία του σώματος δεν είναι σε υψηλά επίπεδα, τα καλλυντικά θα βοηθήσουν μόνο προσωρινά. Με τη σωστή διάγνωση αλλά και θεραπεία του βασικού προβλήματος υγείας, η θεραπεία ομορφιάς θα φέρει μόνιμα αποτελέσματα. Τα φυτικά προϊόντα δεν αποτελούν μια πρόσκαιρη μόδα αλλά αποτελούν μια διεθνή επιταγή και το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό του καθενός όταν μιλάμε για βότανα είναι η Ινδία.

 

Επιπλέον, υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα προϊόντα που προέρχονται από αληθινά εκχυλίσματα φρούτων ή βοτάνων και στα προϊόντα από συνθετικά εκχυλίσματα. Εάν τα εκχυλίσματα δεν προέρχονται από το ίδιο το φρούτο ή το λαχανικό, η φυσική πηγαία θεραπευτική ιδιότητα απουσιάζει. Στην περίπτωση που το καλλυντικό περιέχει συνθετικά κατασκευασμένα εκχυλίσματα, το φυσικό ευεργετικό αποτέλεσμα θα λείπει.

Ας σημειωθεί ότι το ανθρώπινο σώμα ανταποκρίνεται άριστα στα φυσικά συστατικά, σε αντίθεση με τις χημικές ενώσεις στις οποίες αναπτύσσει αυθόρμητα αντίσταση και σ’ αυτό πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι τα φυτικά και τα άλλα φυσικά συστατικά έχουν ισχυρές και εξειδικευμένες θεραπευτικές ιδιότητες, προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια από ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις.

Τέλος, τα φυτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα Princess Shahnaz  δρουν ευεργετικά στο δέρμα σε επίπεδο κυτταρικής δραστηριότητας, αναπτύσσοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα και βοηθώντας αποφασιστικά στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος, ώστε κάθε πάθηση να καταπολεμείται στη ρίζα της. Γι' αυτό το λόγο τα αποτελέσματα στην Ινδία είναι τόσο εντυπωσιακά. Μοναδικός σκοπός της σειράς προϊόντων που δημιούργησε η Shahnaz Husein  είναι η συντήρηση και η θεραπεία.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς αυτής είναι ότι χρησιμοποιείται με σκοπό τη μεθοδική και βαθιά θεραπεία διαφόρων προβλημάτων όπως η αλωπεκίαση, η απώλεια μαλλιών, η πιτυρίδα, η ακμή, τα σημάδια και τα στίγματα, καθώς επίσης και η καταπολέμηση του γήρατος. Η πιο αποτελεσματική θεραπεία είναι αυτή που γίνεται με τη βοήθεια της μάσκας από τριαντάφυλλο και μέντα. Πρόκειται για το ίδιο βότανο που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα οι Μογγόλοι βασιλιάδες για να θεραπεύσουν τον πυρετό.

 

 

Καλλυντικά επωνύμων

 

Τις συμβουλές της Shahnaz Husein  ακολουθούν το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, η Λιζ Τέιλορ, η Μαντόνα, ο Μάικλ Τζάκσον και πολλοί ακόμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Ίντιρα Γκάντι χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά καλλυντικά από τη σειρά Shahnaz Flower Power και Oxyden, ενώ η Ίνγκριντ Μπέργκμαν έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στη λοσιόν προσώπου Shahnaz και την κρέμα από μαργαριτάρι.

Σήμερα τα ινστιτούτα ομορφιάς της εταιρίας έχουν αποκτήσει διεθνή παρουσία, διαθέτοντας πάγκους σε διάσημα καταστήματα όπως στα Galeries Lafayette στο Παρίσι, τα καταστήματα Harrods  και Selfidges στο Λονδίνο, η αλυσίδα καταστημάτων Seibin στην Ιαπωνία καθώς και αποκλειστικά μαγαζιά στις Η.Π. Α την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008