DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

μπορουμε να επιτυχουμε την εξισορροπηση

tου  ηλεκτρο - μαγνητικού μας πεδίου;

 

 

Όπως έχει αποδειχθεί από πολλούς ερευνητές και από τις φωτογραφίες Κϊρλιαν, γύρω από το ανθρώπινο σώμα υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο το οποίο είναι μεν αόρατο στο ανθρώπινο μάτι, αλλά μπορεί να μετρηθεί με διαφόρους τρόπους.  Αυτό το  προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας, είναι το πρώτο που έρχεται σε επαφή με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο κάθε ατόμου που συναντάμε…

 

Γιώργος Κελαϊδίτης, Supervisory Teacher, EMF Balancing Technique

 

 

         Η επαφή μέσω των δύο ηλεκτρομαγνητικών πεδίων είναι αυτή που μας κάνει να αισθανόμαστε για κάποιον, που πρώτη φορά γνωρίζουμε, κάποια συναισθήματα, είτε θετικά είτε αρνητικά, που δεν ξέρουμε από πού προέρχονται. Για παράδειγμα, πρωτοσυναντάτε έναν κύριο και αμέσως αισθάνεστε μια έλξη και μια συμπάθεια, η οποία δεν εξηγείται ούτε από το παρουσιαστικό του, ούτε από τα ρούχα που φοράει. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ηλεκτρομαγνητικό σας πεδίο έχει έρθει σε επαφή με το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο και υπάρχει μια ενοποίηση που δημιουργεί μέσα σας την συμπάθεια και άλλα αντίστοιχα συναισθήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που υπάρχουν αντίθετα συναισθήματα.

Το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο εκφράζει την κατάσταση της ενέργειας του σώματός μας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι, αν και δεν το καταλαβαίνουμε, μέσα στο σώμα μας δουλεύουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία που επηρεάζονται από ένα σωρό εξωτερικούς (πλανητικές επήρειες, γήινα πεδία, επήρειες των συνανθρώπων μας κ. .λ π.) και εσωτερικούς παράγοντες (διάθεση, σκέψεις, ψυχική κατάσταση κ. α.) 

Υπάρχουν λοιπόν παράγοντες που επηρεάζουν την ενέργεια κάθε ανθρώπου και σαν επακόλουθο το ηλεκτρομαγνητικό του πεδίο. Αν το ζευγάρι έχει τσακωθεί, το πρωί υπάρχει διαφορετική ενέργεια στον καθένα τους αλλά και ανάμεσά τους από ό,τι αν είχαν κάνει μια εκδρομή και κολύμπαγαν στη θάλασσα.

Η Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου είναι μια τεχνική που έχει σαν σκοπό να εξισορροπεί το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του κάθε ανθρώπου και να τον βοηθάει να βρίσκεται σε μια ισορροπία με τον εαυτό του και το περιβάλλον του.  Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους συμβούλους. Το αποτέλεσμα της εξισορρόπησης μπορεί να είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο, γιατί η ενέργεια ισορροπίας είναι αυτοκατευθυνόμενη και αυτοισορροπούμενη.

 Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι παρατηρήθηκαν πολλές περιπτώσεις όπου, παράλληλα, υπήρξε άμεση και αυτόματη αυτοθεραπεία, γιατί η ισορροπία σε όλα τα ενεργειακά σώματα ισοδυναμεί με αυτό που ονομάζουμε «καλή υγεία».

Με την Τεχνική Εξισορρόπησης του Μαγνητικού Πεδίου δίνεται η δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να επιτύχουμε την:

·   Εξάλειψη αρνητικών ενεργειών από το παρελθόν που εμποδίζουν την εξέλιξή μας.

·   Ευθυγράμμιση των τσάκρας με τον πυρήνα της συμπαντικής ενέργειας.

·   Ισορροπία, βαθιά γαλήνη, διαύγεια και καλή υγεία στην καθημερινή μας ζωή.

·   Απαλλαγή από το στρες της προσωπικής και της επαγγελματικής μας ζωής.

·   Συνδημιουργία ενός πολύ καλύτερου μέλλοντος, και άλλα πολλά.

 

Θα αναφέρω ένα παράδειγμα που μπορεί να κάνει πιο ξεκάθαρη τη λειτουργία της τεχνικής:

 Η κόρη μας, η οποία την εποχή που έγινε αυτό ήταν 6 χρονών προς τα 7, είχε πόνους στην κοιλιακή χώρα και παραπονιόταν συνέχεια. Επειδή τα παράπονα γινόντουσαν όλο και πιο έντονα, η μητέρα της την πήγε στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου και της έκαναν διάφορες εξετάσεις χωρίς να μπορέσουν να εντοπίσουν τίποτα. Παρ’ όλα αυτά οι πόνοι και τα κλάματα συνεχίζονταν. Τότε αποφασίσαμε να της κάνουμε μια συνεδρία Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου. Για την συνεδρία είναι απαραίτητο να είναι ξαπλωμένος αυτός που την δέχεται. Η κόρη μας ήταν ξαπλωμένη και κάθε τόσο άλλαζε θέση και μισόκλαιγε από τον πόνο. Στη μέση περίπου της συνεδρίας η διάθεση της άρχισε να αλλάζει και άρχισε να ηρεμεί. Λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίας ήταν εντελώς διαφορετική, γέλαγε και αστειευόταν μαζί μας. Εμείς, δεν πιστεύαμε την αλλαγή, ενώ τα συμπτώματα δεν της ξαναπαρουσιάστηκαν. Προφανώς, η τεχνική αυτή βοήθησε να δημιουργηθεί μια ενέργεια ισορροπίας και ηρεμίας, ώστε ο πόνος και η ανησυχία να εξαφανιστούν.

Η Τεχνική αποτελείται από οκτώ φάσεις από τις οποίες κάθε μια έχει σχεδιαστεί ώστε να ενδυναμώσει προοδευτικά την ενεργειακή μας σύνδεση και ροή. Αυτά είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε με επιτυχία να συνδημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας στην Νέα Ενέργεια. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008