DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

«Για μια Καινούρια Αρχή»

 

 

 

του Πασχάλη  Καζακόπουλου, Angelic Reiki Master-Teacher, Crystal Healer.

 

 

Σε τούτη τη θαυμαστή εποχή ισορροπίας και ανανέωσης, είναι καιρός να αποχαιρετίσουμε το παλιό και να καλωσορίσουμε το καινούριο, καθώς έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο όπου υλοποιούμε στο παρόν τη Νέα Γη και απελευθερώνουμε καθετί παλιό. Απομακρυνόμαστε από τα παλαιά πρότυπα που βασίζονταν στη δυαδικότητα και τη διαμάχη και υιοθετούμε νέους τρόπους ζωής που στηρίζονται στην ενότητα, τη συνειδητότητα και την άνευ όρων αγάπη.

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο να ζούμε στη νέα αυτή πολυδιαστατική γη τη στιγμή αυτή. Συχνά βρισκόμαστε σε σύγχυση καθώς προσπαθούμε να απελευθερώσουμε το παλιό και να αγκαλιάσουμε το καινούριο. Δεν ζούμε ακόμη πλήρως στο καινούριο και γι’ αυτό χρειάζεται να κάνουμε συνέχεια συνειδητές επιλογές. Όμως στη διάρκεια του επταετή κύκλου που θα ακολουθήσει καταλήγοντας στη μεγάλη στιγμή του Δεκεμβρίου του 2012, θα αντιληφθείτε ότι θα είναι ολοένα και πιο εύκολο να κάνετε τις επιλογές που θα συντονίζονται με τις νέες ενέργειες και τους νέους τρόπους ζωής που αντιπροσωπεύουν τη Νέα Γη.

 

Ακολουθώντας τη Ροή.....

Η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ του τρόπου ζωής στην Παλαιά και τη Νέα Γη είναι ότι καλείστε να απαλλαγείτε από το να έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, επιτρέποντας στην Ανώτερη Όψη ή Ανώτερο Εαυτό σας να πάρει τον έλεγχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς μένετε αδρανείς. Απεναντίας, τα όντα της Νέας Γης είναι Συνειδητοί Δημιουργοί που εργάζονται με πρόθεση και βάσει της Διαδικασίας Υλοποίησης που απαιτεί συγκέντρωση και πειθαρχία. Γνωρίζουν, ωστόσο, ότι προκειμένου να πετύχει η διαδικασία αυτή, θα πρέπει να αποδεσμευτούν από κάθε προσδοκία και προσκόλληση και να επιτρέψουν στα Ανώτερα Πνευματικά Πεδία να επιτύχουν την υλοποίηση. Κάθε προσπάθεια για έλεγχο του αποτελέσματος θα έχει ως μοναδική κατάληξη την απογοήτευση και την εξάντληση και θα εμποδίσει την εκδήλωση των θαυμάτων του Πνεύματος, που χαίρεται με το παιχνίδι της δημιουργίας θαυμάτων.

Το κλειδί, λοιπόν, είναι να απαλλαγείτε από τον έλεγχο και να αφήσετε την εμπιστοσύνη να γίνει το κέντρο της ζωής σας. Δηλώστε τις ανάγκες σας και έχετε πίστη ότι θα ικανοποιηθούν.

 

Ζώντας στη Νέα Γη: Εργασία, Χρήματα και Σχέσεις

 Σύμφωνα με το πρότυπο της παλιάς Γης, οι συμπαγείς δομές και συστήματα της 3ης διάστασης σήμαιναν ότι τα πάντα είναι γνωστά και ότι μπορούν εύκολα να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες αν ακολουθηθούν ορισμένα γνωστά βήματα που οδηγούν σε γνωστά αποτελέσματα. Στη Νέα Γη της 5ης διάστασης, η ρευστότητα, η ευελιξία, η περιπέτεια και το άγνωστο θα αποτελούν βασικές εμπειρίες. Εμείς δημιουργούμε βάσει της πρόθεσής μας και περιμένουμε τις συγχρονικότητες και τις ευκαιρίες που θα μας οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των ονείρων μας στο φυσικό πεδίο.

Στη συνέχεια, θα αναφερθούμε σε τρεις βασικούς τομείς – Σχέσεις, Εργασία και Χρήματα – αφού αυτοί είναι οι τομείς που μας επηρεάζουν περισσότερο και προκαλούν τη μεγαλύτερη σύγχυση και άγχος.

Η εργασία δεν θα αποτελεί πλέον θέμα επιλογής μιας δουλειάς ή καριέρας και προσπορισμού χρημάτων. Ο Ανώτερος Εαυτός θα εμποδίζει κάθε επιλογή που δεν γίνεται λόγω πάθους και με μια διάθεση εξέλιξης, εξερεύνησης και χαράς. Γι’ αυτό και πολλοί από σας νιώθουν την έντονη επιθυμία να αλλάξουν καριέρα και να εξερευνήσουν τα όνειρά τους. Στη Νέα Γη, δεν θα ακολουθήσετε μια καριέρα σε όλη σας τη ζωή. Μέσω των αναγκών για την εξέλιξη της ψυχής σας και για μια μακροχρόνια και πιο ενδιαφέρουσα ζωή, θα οδηγηθείτε στο να διερευνήσετε διάφορες καριέρες και επιλογές, καθεμιά με μια αίσθηση χαράς γεμάτη πάθος και ικανοποίηση. Η δουλειά θα γίνει πλέον παιχνίδι και θα αντιμετωπίζεται με παιχνιδιάρικη διάθεση.

Αυτό είναι το κλειδί και για το δεύτερο ζήτημα – τα χρήματα. Θα εξακολουθήσετε να κάνετε χρήση των χρημάτων στη Νέα Γη αλλά τα χρήματα θα πάψουν να αποτελούν σκοπό της εργασίας και θα γίνουν απλό σύμβολο ανταλλαγής ενέργειας, το οποίο και είναι στην πραγματικότητα. Λόγω της διαστρεβλωμένης χειραγώγησης από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της 3ης διάστασης, τα χρήματα έγιναν ο σκοπός και στόχος της ζωής, ενώ δεν είναι κι ούτε ποτέ προορίζονταν να γίνουν. Σκοπός της ζωής μας είναι η εξέλιξη και η εξερεύνηση κι όταν αυτά εκφράζονται με πάθος και χαρά, τότε δίδεται στήριξη μέσω της αφθονίας. Αφθονία δεν σημαίνει πάντοτε λεφτά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να έρθει η στήριξη στη ζωή μας πέραν των χρημάτων. Στη Νέα Γη θα μάθουμε και πάλι να εκτιμάμε τη μη χρηματική στήριξη και την αφθονία που πολλοί από μας δεν βλέπουμε τώρα καθώς κυνηγάμε μονοδιάστατα το χρήμα. Θα μάθουμε και πάλι να έχουμε πίστη ότι ο Ανώτερος Εαυτός μας, σε συνεργασία με το Πνεύμα, θα μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε την κατάλληλη στιγμή.

Οι σχέσεις θα πάψουν επίσης να αποτελούν ζήτημα άγχους, καθώς μαθαίνουμε ότι το Πνεύμα και ο Ανώτερος Εαυτός μας θα φέρουν τον τέλειο σύντροφο στη ζωή μας όταν είμαστε έτοιμοι. Η γνώση αυτή μας δίνει την υπομονή και τη βεβαιότητα ώστε να περιμένουμε τον σύντροφο αυτόν και να μην αναζητούμε έναν οποιονδήποτε σύντροφο. Όταν οι νέες αυτές σχέσεις οδηγούνται στη δέσμευση, συναντούν μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες προκλήσεις. Γιατί οι σχέσεις στη Νέα Γη δεν θα εκφράζονται πάντοτε με συμβατικούς και αναμενόμενους τρόπους. Μεγαλύτερη έμφαση θα δίνεται στην ένωση των ψυχών, την επικοινωνία και την αγάπη, ενώ μικρότερη στις υλικές δομές της σχέσης όπως ήταν γνωστές από τη ζωή της 3ης διάστασης. Οι νέες αυτές σχέσεις θα αναπτύσσονται εν γένει με ολοένα και πιο αργούς ρυθμούς και θα διαρκούν πολύ περισσότερο από όσο οι σχέσεις της παλιάς γης. Οι σύντροφοι θα μάθουν να είναι αγαπημένοι μέσα στη σχέση και παράλληλα να απολαμβάνουν την απόλυτη αυτονομία και δυνατότητα αυτοέκφρασης. Θα αποτελούν μονάδα και ταυτόχρονα ξεχωριστές οντότητες. Και μέσα σε αυτό το παράδοξο θα βρίσκουν μεγάλη χαρά και απέραντη αγάπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008