DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

   Θεραπεία με τη βοήθεια των 4 Στοιχείων:

Γη, Αέρας, Φωτιά και Νερό

 

 

 

 

του Πασχάλη Καζακόπουλου, θεραπευτικού σύμβουλου της σχολής Aura - Soma (International Academy of Arts, Science & Colour Technologies), εναλλακτικού θεραπευτή Angelic Reiki Master-Teacher, Egyptian Golden heart Merkabah of Creation Master-Teacher, Angelic essences Master-Teacher, Crystal Healer

 

 

Καθώς εισέρχεστε στον παρόντα κύκλο του χρόνου, προετοιμάζεστε για τη γείωση της ενέργειας της Νέας Γης μέσα στη Μήτρα της Θεάς. Επιπλέον, την εποχή αυτή βιώνετε μια ισχυρή Μύηση ή Θεραπεία. Αρχικά, βιώσατε τον Απρίλιο την έκλειψη της Σελήνης στον Σκορπιό, που έφερε στο προσκήνιο πολύ βαθιά ζητήματα γύρω από προηγούμενες ζωές, τα οποία έπρεπε να αντιμετωπιστούν και να απελευθερωθούν.

 

 

Αμέσως μετά, με την ενεργοποίηση των ενεργειών στις 05/05 μέσω της πύλης 5:5, βιώσατε μια ισχυρή έξαρση της ενέργειας των Στοιχείων, που κατευθύνεται μέσω των κρυσταλλικών πλεγμάτων του πλανήτη. Τα αποτελέσματα της ενέργειας αυτής είναι ισχυρά και θα σας δείξουν ξεκάθαρα σε ποιο σημείο ισορροπίας έχετε φτάσει. Το βασικό πεδίο ισορροπίας τη στιγμή αυτή και για τις εβδομάδες έως το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου περιλαμβάνει την ισορροπία μεταξύ πνευματικού και φυσικού εαυτού ή Ουρανού και Γης.

Προετοιμάζεστε επιτέλους για τη  είσοδό σας στη Νέα Γη, ικανοί να διατηρείτε την κοσμική ισορροπία μεταξύ Ουρανού και Γης. Έχετε φτάσει σε μια σημαντική καμπή. Ξεκινήσατε τη μετάβαση το 1998 και έχετε πλέον διέλθει τον πρώτο επταετή κύκλο. Ο επόμενος επταετής κύκλος θα σας φέρει στα τέλη του 2012, οπότε θα ολοκληρωθεί ο κύκλος αλλαγής και μετάβασης.

Θα ανακαλύψετε ότι μετά το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου, ο δρόμος θα γίνει ευκολότερος και θα αρχίσετε να υλοποιείτε τα όνειρα και τις επιθυμίες που είχατε κατά τον πρώτο επταετή κύκλο.

Τότε, το φωτεινό πνευματικό σας έργο είχε επικεντρωθεί στην ενεργοποίηση των Ανώτερων Διαστασιακών ή Ενεργειακών Σωμάτων σας και στην αφύπνιση της πραγματικής σας δύναμης ως πολυδιαστασιακού δημιουργού. Τώρα, το επίκεντρο θα μετατοπιστεί και, κατά το δεύτερο κύκλο, θα υλοποιείτε και θα δημιουργείτε τη Νέα Γη στο φυσικό πεδίο. Επομένως, την εποχή αυτή το επίκεντρο βρίσκεται στη δημιουργία ισορροπίας με κάθαρση και ενεργοποίηση των «γήινων» ενεργειών και των κάτω τσάκρας σας. Για άλλη μια φορά, θα πρέπει να θυμάστε πώς να εργάζεστε από κοινού και να εξισορροπείτε τη στοιχειακή φύση σας, εφόσον, ως ενσαρκωμένα όντα, βρίσκεστε μέσα σε μια ενεργειακή μήτρα αποτελούμενη από Γη, Αέρα, Φωτιά και Νερό.

 

H Σύνδεση με τα Τέσσερα Στοιχεία

  

Καθώς ξεχειλίζουν οι ισχυρές αυτές ενέργειες των Στοιχείων μέσα από τα σώματα με την ενεργοποίηση των πυλών της 05/05, θα αισθανθείτε έντονες αλλαγές και εκκαθαρίσεις μέσα στο φυσικό, συναισθηματικό και διανοητικό σας σώμα. Ανάλογα με το ποιο από τα τέσσερα στοιχεία είναι ισχυρότερο, θα νιώσετε ή θα αντιληφθείτε την ισορροπία ή την έλλειψή της στο σύστημά σας.

Καθώς ενεργοποιείται η Γη, θα αισθάνεστε την ανάγκη να συνδεθείτε με τη φύση και να κάνετε το σπίτι σας ένα όμορφο και άνετο μέρος. Όπου έχετε χάσει τη σύνδεση με τη Γη, θα αισθάνεστε χαμένοι, εκτός τόπου και χρόνου και αγείωτοι. Το να βρίσκεστε στη φύση και να νιώθετε την ένωσή σας μαζί της θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε μέρος της μήτρας. Αποτελείτε βασική έκφραση της Θεϊκής Ενέργειας εντός της μήτρας και δικαιούστε την υλική στήριξη της μήτρας αυτής. Όταν βρίσκεστε σε ισορροπία με το στοιχείο της Γης, μπορείτε να απορροφήσετε άφθονη ενέργεια στη ζωή σας.

Με την ενεργοποίηση της Φωτιάς, θα νιώσετε το πάθος και την ενέργεια να διέρχονται μέσα από το σώμα σας. Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι δύσκολη στο χειρισμό, ειδικά αν συνηθίζετε να καταπιέζετε το πάθος σας λόγω κοινωνικών επιταγών. Μπορεί να νιώσετε βαθιά απόγνωση ή σαν να θέλετε να εκραγείτε. Αυτό όμως σημαίνει ότι αφήνετε τις παλιές καταπιεσμένες ενέργειες να διασκορπιστούν, ούτως ώστε να μπορέσετε να συνδεθείτε με την πραγματική ροή του μεγάλου και φλογερού πάθους σας για τη ζωή.

Με την ενεργοποίηση του Νερού, θα αισθανθείτε να σας διακατέχουν εξάρσεις συναισθήματος. Αν πάλι είστε συνηθισμένοι να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε έρχεται στην επιφάνεια, καθώς σας διαπερνούν οι ισχυρές αυτές ενέργειες. Αφήστε τις ενέργειες να ρεύσουν, γιατί, μόλις κοπάσει η θύελλα, το νερό της ζωής θα συνεχίσει την κανονική ήρεμη και θεραπευτική ροή του, όπως όταν ένα ον βρίσκεται σε ισορροπία.

Τέλος, ο χορός του Αέρα θα ενεργοποιήσει μέσα σας πληθώρα ιδεών. Αν δεν βρίσκεστε σε ισορροπία, μπορεί να νιώσετε καταπτοημένοι και απογοητευμένοι, καθώς αγωνίζεστε να γειώσετε ή να χειριστείτε όλες τις ιδέες που περνούν από το μυαλό σας με την έξαρση της ενέργειας του Αέρα. Να έχετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να ενεργήσετε βάσει οποιασδήποτε ιδέας, καθώς οι ιδέες αποτελούν απλά και μόνο ενδεχόμενα ή δυνατότητες. Αφήστε τις προς το παρόν να σας διαπεράσουν. Αργότερα θα βρείτε το κέντρο σας και θα αισθανθείτε πιο συγκροτημένοι.

 

Ισορροπήστε τις Ενέργειές σας

 

Μην αντισταθείτε από φόβο στις ενέργειες αυτές. Χαλαρώστε και αφεθείτε σε αυτές. Από τον Ιούνιο κι έπειτα θα διαπιστώσετε ότι τα σώματά σας θα επιτύχουν την ισορροπία. Η δουλειά που έχετε κάνει με τα Ανώτερα Διαστασιακά σας Σώματα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον έλεγχο πάνω στις ενέργειες των Στοιχείων. Γιατί αυτό είναι το θεϊκό σχέδιο, να διατηρούνται και να κατευθύνονται οι ισχυρές ενέργειες των Στοιχείων από το πλέγμα ή τη μήτρα των ανώτερων πεδίων.

Μόλις επιτευχθεί η ισορροπία μεταξύ ανώτερων και κατώτερων ενεργειών, θα έχετε όλα τα προσόντα ώστε ν’ αρχίσετε να δημιουργείτε ή να χειρίζεστε τις ισχυρές δημιουργικές ενέργειες με την αυτοκυριαρχία και τη σιγουριά Σαμάνου δασκάλου. Γιατί, πράγματι, αυτές είναι οι τεχνικές του Σαμάνου, που μπορεί να περπατά στον «άλλο» κόσμο του «ουρανού» και να φέρνει τις ενέργειες στη Γη, οπότε εστιάζει τη δύναμη εντός της κοινωνίας μέσω του ιερού γάμου Ουρανού και Γης μέσα του.

Καθώς, λοιπόν, θα έρχεστε σε επαφή με αυτές τις ενέργειες με έναν επιταχυνόμενο ρυθμό και καθώς θα προετοιμάζεστε για τη δράση του φωτός που θα λάβει χώρα τον Αύγουστο, όποιος από σας είναι έτοιμος, θα γίνεται ισχυρό επίκεντρο της ροής της Θεϊκής Ενέργειας στην κοινωνία. Η δύναμη του Φωτός και της Δημιουργικότητας θα ανοίξει τις πύλες της Νέας Γης. Γι’ αυτό αφήστε το θάρρος και την επιμονή να σας συντροφεύουν, γιατί η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη!

 

 

Σημείωση: Πηγή για το μήνυμα αποτέλεσε channelling της Celia Fenn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008