DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

Αστρολογία

 2008

 

Το μεγάλο αίνιγμα

 

 

Το 2007 το είχαμε ήδη υποδεχτεί με αρκετές τυμπανοκρουσίες, μια και το πέρασμα του Δία στο ζώδιο που κυβερνάει, στον Τοξότη, δημιουργεί πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για να προωθήσουμε πιο αποτελεσματικά τους στόχους μας. Στην ουσία, θα πρέπει να περιμένουμε τα γεγονότα του 2008 να μας δώσουν ένα καλύτερο αίσθημα αισιοδοξίας για το μέλλον μας.

 

 

Η γενική εικόνα

 

Το 2008 δείχνει μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, αφού οι πλανήτες Ουρανός και Πλούτωνας θα κάνουν πολύ έντονη την παρουσία τους σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, και θα χρωματίσουν τις εξελίξεις με τον χαρακτήρα του απρόοπτου και του μοιραίου. Δύο έντονα καρμικοί πλανήτες, αναμένεται να φέρουν ανατροπές και ανακατατάξεις στους συσχετισμούς δυνάμεων, που είναι δύσκολο να προεκτιμηθούν από τώρα. Η αίσθηση δικαιοσύνης που θα προσπαθήσει παράλληλα ο Δίας, από τον Τοξότη, να επιβάλει, προφανώς θα πρέπει να φορτίσει θετικά τις προσδοκίες εκείνων, που τα τελευταία χρόνια έχουν υποβληθεί σε ταλαιπωρίες χωρίς πραγματικά να τις αξίζουν.

Το 2007 μας έχει δώσει την αίσθηση της επιτάχυνσης των εξελίξεων, μέσα όμως από ξαφνικά γεγονότα, που σε πολλές περιπτώσεις έχουν καταφέρει να μας αλλάξουν την ροή της καθημερινότητάς μας, και να μας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις και αιφνίδιες αλλαγές πορείας. Με λίγα λόγια, η εικόνα που έδωσε αυτή η χρονιά είναι το ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε άλματα στις υποθέσεις μας, αλλά τέτοια που αργότερα θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τη στάση μας και τη συμπεριφορά μας απέναντι σε φλέγοντα θέματα που μας απασχολούν.

Ο Πλούτωνας τώρα, κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή του, συμμετέχοντας με τον Δία στην ολοκλήρωση του περάσματός του από το ζώδιο του Τοξότη. Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του στα μέσα του Αυγούστου, και η συμμετοχή του στην θετική όψη τριγώνου που έκανε με μια συστοιχία πλανητών, των Κρόνου, Ήλιου, Ερμή και της Ανάδρομης Αφροδίτης στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα.

Τέλος, ο Πλούτωνας, και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο, μπαίνει τον Γενάρη του 2008 στο ζώδιο του Αιγόκερω, αφού προηγούμενα, στις 11 Δεκεμβρίου του 2007 θα έχει πραγματοποιήσει την σύνοδό του με τον Δία, στην 28η μοίρα του Τοξότη, μια μοίρα που έχει ενεργοποιηθεί επανειλημμένα το 2007 από τους Σεληνιακούς κύκλους, και ειδικότερα από την Ηλιακή έκλειψη της 18ης Μαρτίου, σηματοδοτώντας έναν νέο συνοδικό κύκλο ζωής σε ένα πολύ νευραλγικό σημείο του ζωδιακού.

Ο Δίας μεγεθύνει, και ο Πλούτωνας μετασχηματίζει, ενώ η ταυτόχρονη επιρροή τους πρόκειται να φέρει σημαντικές και καταλυτικές αλλαγές στην ζωή όλων μας, που στο ξεκίνημά τους θα πρέπει να τις εισπράξουμε με κάποια αίσθηση ικανοποίησης. Στη συνέχεια όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε πιθανή αλλαγή της πορείας μας, με βάση τα δεδομένα που προέκυψαν με εντυπωσιακό τρόπο στο τέλος του 2007. 

Η παρουσία του Πλούτωνα σ’ αυτή τη διαδικασία σίγουρα εμπεριέχει κάποια σκοτεινά σημεία, που έχουν βασικά καρμικές ιδιότητες και θα πρέπει να προσεχτούν ιδιαίτερα.

Η μεγάλη σημασία που έχει μια αστρολογική μελέτη, είναι το ότι μπορούμε να δούμε σε προοπτική κάποιες εξελίξεις, αφού μπορούμε να διακρίνουμε τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών σε μια χρονική προοπτική. Με λίγα λόγια, μπορούμε να προϊδεαστούμε για γεγονότα και καταστάσεις, με βάση την προοπτική της κίνησης των πλανητών στον χρόνο.

 

Το μεγάλο ερωτηματικό

 

Εδώ θα πρέπει να αναφερθούμε σ’ αυτό το αστρολογικό γεγονός που αποτελεί το ΑΙΝΙΓΜΑ της χρονιάς αυτής, καθώς ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και λίγα χρόνια αργότερα θα αρχίσει να σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό επί μια τετραετία, σηματοδοτώντας έτσι μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους των σύγχρονων χρόνων.

Το «δώρο» του 2007 μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη λίγα χρόνια αργότερα για πολλούς από μας, ενώ για κάποιους άλλους θα σηματοδοτήσει μια θεαματική στροφή στα ζωή τους, από την οποία θα βγουν πολλαπλά κερδισμένοι. Η τελική επιλογή βρίσκεται στα χέρια και στην κρίση του καθένα μας, αλλά ας δούμε στην συνέχεια, τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για κάθε ζώδιο χωριστά.

 

ΚΡΙΟΣ

 

Για σας αυτή είναι μια χρονιά σταθμός στην ζωή σας και θα λέγαμε ότι είστε το ζώδιο για το οποίο το 2008 θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο, επηρεάζοντας έντονα την περαιτέρω μελλοντική σας πορεία. Το τελείωμα του 2007 αναμφισβήτητα σηματοδοτεί την απαρχή μιας νέας πορείας κυρίως στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και για μερικούς μπορεί να αφορά και τον γάμο τους, αφού η παρουσία του Πλούτωνα στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, θα σας σπρώξει σε μια διαδρομή μέσα από την οποία θα οριοθετήσετε κάποιες νέες αξίες στην δουλειά σας, και θα καταφέρετε να αγγίξετε σταδιακά τους πραγματικούς σας στόχους. Όμως, εσείς είστε και τα ζώδια υψηλής επικινδυνότητας, αφού οι εξελίξεις αυτές θα επηρεάσουν βαθιά και τη συμπεριφορά σας, και ενδεχόμενα να σας οδηγήσουν σε βαθιές αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας και στις μελλοντικές σας επιλογές. Η πρόκληση που θα κληθείτε να διαχειριστείτε μετά μερικά χρόνια, είναι το αν μια υψηλότερη επαγγελματική σας θέση τώρα, θα μπορέσει να ταιριάξει με τις πραγματικές σας ανάγκες σας τότε. Θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σωστά σε μια ενδεχόμενη επαγγελματική σας εξέλιξη λίγα χρόνια μετά, ή μήπως μια προαγωγή σας τώρα, γεννήσει έντονα υπαρξιακά σας προβλήματα αργότερα, κάτι που θα χρειαστείτε αρκετά χρόνια για να επουλώσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

 

Για σας τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά τώρα, ειδικά για σας των πρώτων ημερών, αφού θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε κάποιες νέες εσωτερικές αναδυόμενες δυνατότητές σας, κάτι που θα σας ανοίξει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και θα σας οδηγήσει σε μια έντονα δημιουργική και πιο ουσιαστική περίοδο στη ζωή σας. Αυτό που θα πρέπει γρήγορα να συνειδητοποιήσετε, είναι το ότι τα γεγονότα τώρα θα σας κεντρίσουν κάποιες νέες φιλοσοφικές απόψεις, μέσα από τις οποίες θα χτίσετε το νέο οικοδόμημα στη ζωή σας.  Μια νέα εποχή αρχίζει για σας, μέσα από την οποία θα χτίσετε κάποιες νέες απόψεις για τη ζωή σας και οι έννοιες της ηθικής και του δικαίου θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στις μελλοντικές σας συμπεριφορές και επιλογές. Ο κίνδυνος που μπορεί να αντιμετωπίσετε μετά από λίγα χρόνια, είναι το ότι μπορεί να παρασυρθείτε σε άνομες πράξεις που θα κινδυνεύσουν να αποκαλυφτούν και να σας τραυματίσουν έντονα τον ψυχισμό σας, μέχρι να τοποθετηθείτε σωστά σ’ αυτά τα θέματα. Προσπαθήστε τώρα να χτίσετε και να στηρίξετε με τις πράξεις σας μια πιο ηθική στάση ζωής.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Το τελείωμα του 2007 είναι πολύ πιθανόν να σας έχει χαρίσει μια σημαντική οικονομική βοήθεια, εξέλιξη η οποία θα επηρεάσει έντονα τη ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Το 2008, από το ξεκίνημά του θα σας βάλει σε έναν κύκλο ζωής, όπου θα πρέπει να αγγίξετε κάποια πιο απόμακρα και ευαίσθητα σημεία της ψυχολογίας σας καθώς και της ψυχολογίας προσώπων που παίζουν έναν ιδιαίτερο ρόλο στην ζωή σας. Είναι πολύ πιθανόν όμως και εκεί βρίσκεται ο κίνδυνος, να καρπωθείτε κάποιο σημαντικό οικονομικό ποσό, κάτι που μπορεί να προέλθει μέσα από μια οικονομική συνεργασία, έναν γάμο ή ένα μεγάλο δάνειο, και αργότερα να βρεθείτε μπλεγμένοι με κάποια συμβαλλόμενα άτομα, που μπορεί να ανήκουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Μια πιθανή συμμετοχή σας στα κοινά και η διαχείριση που θα χρειαστεί να αναλάβετε, ίσως αποτελέσουν έναν άξονα μέσα από το οποίον θα συνειδητοποιήσετε κάποιες , λανθάνουσες τώρα, αδυναμίες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Και για σας, το πέρασμα στο 2008 θα αποτελέσει μεγάλη στροφή στη ζωή σας, η οποία θα ενεργοποιηθεί μέσα από σημαντικές εξελίξεις σε κάποια σημαντική σας σχέση, το γάμο σας ή κάποιον συνεταιρισμό. Θα πρέπει να ξέρετε από τώρα, ότι στο τελείωμα του 2007, κάποια σχέση σας έβαλε στα «βαθιά» και σταδιακά σας οδήγησε σε καταλυτικές αλλαγές στο μελλοντικό σας σχεδιασμό. Μια πιθανή εντυπωσιακή συνεργασία ή μια γνωριμία ερωτικής φύσης, θα είναι το έναυσμα για να προωθήσετε αργότερα κάποιες δυναμικές εξελίξεις στη ζωή σας, και να πάρετε κάποιες δραματικές αποφάσεις. Η σχέση αυτή είναι πιθανόν να αλλάξει τη ζωή σας, αφού τα επόμενα χρόνια, θα σας αναγκάσει να προχωρήσετε σε βαθιές αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία, ή και στο γάμο σας. Η οικογενειακή και η γενικότερη οικονομική σας κατάσταση θα μπουν σε ένα στάδιο βαθιών προβληματισμών και μεταλλάξεων την πενταετία 2010-2015.

 

ΛΕΩΝ

 

Για σας, θα αρχίσει τώρα μια μακρόχρονη διαδικασία που τελικό σκοπό έχει να σας οδηγήσει σε κάποιες πιο αρεστές συνθήκες ζωής στην καθημερινότητά σας, τα επόμενα χρόνια. Σημαντικές αλλαγές θα συντελεστούν τώρα στη δουλειά σας, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής σας, μέχρι να βρείτε και να επιτύχετε να υιοθετήσετε κάποιες ιδανικότερες παραμέτρους στην καθημερινότητά σας. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν μια νέα αναδυόμενη κατάσταση στον επαγγελματικό σας χώρο, να γεννήσει νέες πνευματικές ανάγκες για σας, κάτι που θα σας παρακινήσει σε κάποιους δύσκολους ελιγμούς στην πενταετία 2010-2015. Μπαίνετε τώρα σε έναν νέο κύκλο ζωής, όπου σταδιακά θα αντιληφθείτε την αναγκαιότητα να γίνετε πια ενεργό και ωφέλιμο μέλος στην κοινωνία, μέσα από έναν νέο μοντέλο εργασίας, που σταδιακά θα χρειαστεί να δεχτείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι εξελίξεις που θα ξεκινήσουν έναν νέο κύκλο ζωής για σας από τις αρχές του 2008. Το 2007 κλείνει αναμφισβήτητα έναν πολύ σημαντικό και επώδυνο κύκλο ζωής, που έθιξε την οικονομική και οικογενειακή σας δομή και τώρα θα κληθείτε να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας δυνατότητες, κάτι που θα σας οδηγήσει σε ένα πολύ καλύτερο και ενδιαφέρον μοντέλο ζωής τα επόμενα χρόνια. Για τους νεότερους, ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να τους φέρει αργότερα αντιμέτωπους με κάποια πολύ ευαίσθητα στοιχεία του ψυχισμού του μελλοντικού τους συντρόφου. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια δυναμική συνθήκη που θα έχει και έντονες οικονομικές επιπτώσεις σε κοινά διαχειριζόμενα χρήματα. Για κάποιους άλλους, η ενεργοποίηση κάποιου φιλόδοξου σχεδίου τους μπορεί να τους οδηγήσει σε οικονομικά προβλήματα και επώδυνα ξεκαθαρίσματα με τον μελλοντικό τους συνεργάτη. Σε κάθε περίπτωση τώρα, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από ένα αίσθημα υπεραισιοδοξίας, που θα έχει κάποιες οικονομικές επιπτώσεις για σας μερικά χρόνια αργότερα.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι αυτό το διάστημα για τη ζωή σας και το μέλλον σας, αφού η ταυτόχρονη παρουσία των Πλούτωνα και Δία στη βάση του ωροσκοπίου σας, πρόκειται να τορπιλίσει και να αλλάξει ριζικά τα θεμέλια της ζωής σας. Είναι πολύ πιθανόν τώρα καθώς το 2007 κλείνει, να εισπράξετε μια εντυπωσιακή οικονομική εξέλιξη, ένα ανεκτίμητο δώρο, που μπορεί να έρθει και με κάπως απρόβλεπτο τρόπο. Η πρόκληση για σας θα είναι μεγάλη τώρα, αλλά θα αποτελέσει και την απαρχή κάποιων βαθύτερων αλυσιδωτών εξελίξεων και μεταλλάξεων στη ζωή σας, που θα επηρεάσει έντονα και την οικογενειακή και την οικονομική σας κατάσταση. Σαν να μπαίνετε σε ένα τραίνο που θα σας οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, μόνο που θα απαιτήσει στη συνέχεια, στην πενταετία 2010-2015 τις ψυχικές σας αντοχές για να μπορέσετε να οδηγήσετε τη ζωή σας στον ασφαλή τελικό σας προορισμό, και να δημιουργήσετε έτσι κάποια πιο στέρεα και παντοτινά θεμέλια στη ζωή σας.  Ο κίνδυνος που παρουσιάζεται τώρα για σας, είναι να παρασυρθείτε σε ένα νέο μοντέλο ζωής, μέσα από το οποίο αργότερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τον σύντροφό σας ή έναν σημαντικό σας συνεργάτη. Η οποιαδήποτε θετική οικονομική εξέλιξη τώρα, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε αλαζονικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές στη συνέχεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Το 2007 σας έχει ήδη προετοιμάσει σταδιακά για κάποιες πολύ έντονες και σοβαρές επαγγελματικές εξελίξεις, κάτι που θα σας οδηγήσει σταδιακά, τα επόμενα χρόνια, σε ένα καινούριο επίπεδο αντίληψης και συνειδητοποίησης της πραγματικότητας γύρω σας. Έχοντας καταφέρει να ολοκληρώσετε την τελευταία 12ετία έναν βαθύ μετασχηματισμό της επαγγελματικής σας ικανότητας, θα μπορέσετε τώρα, στην αρχή του 2008, να αποκομίσετε και σημαντικά οικονομικά οφέλη μέσα από τη δουλειά σας, που θα σας οδηγήσουν σ’ ένα καινούριο μοντέλο ζωής. Η πρόκληση που αντιμετωπίζετε τώρα είναι μεγάλη και ο όποιος ορατός κίνδυνος από το «δώρο» του 2007, είναι το ότι μέσα από τη βαθύτερη αντίληψη που θα μπορέσετε να χτίσετε σταδιακά τα επόμενα χρόνια, ίσως αναγκαστείτε σε διαδοχικές αλλαγές στη δουλειά σας, ή στη συνεχή προσαρμογή των καθημερινών σας συνηθειών τα επόμενα χρόνια, κάτι που φυσικά δεν είναι κακό, αλλά απλά κουραστικό. Θα πρέπει από τώρα να επιλέξετε αν πραγματικά αισθάνεστε αρκετά δυνατοί να ακολουθήσετε μια πιο γρήγορη και συχνά εναλλασσόμενη επαγγελματική πορεία, αποδεχόμενοι τις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο τέλος αυτής της χρονιάς στην επαγγελματική σας ζωή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Για σας, μια νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή σας, που βασικά σκοπό έχει να σας οδηγήσει σε κάποιες βαθιές μεταλλακτικές διαδικασίες στον τρόπο δουλειάς σας, και στην ποιότητα της επαγγελματικής σας ζωής. Προφανώς, οι εξελίξεις στη ζωή σας θα φανούν ιδιαίτερα θετικές στο τελείωμα του 2007, αφού οι προσωπικές σας ικανότητες αναμένεται να αναγνωριστούν και να σας οδηγήσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο στην επαγγελματική σας πορεία. Ίσως μια θετική, κατά τα φαινόμενα, επαγγελματική σας εξέλιξη, να σας βάλει σε μια διαδρομή, που στη συνέχεια να αντιληφθείτε ότι μπορεί να σας εγκλωβίσει σε δημιουργικό επίπεδο. Σίγουρα είστε από εκείνα τα άτομα που δεν σταματούν το κυνήγι των στόχων, και τα χρόνια που ακολουθούν, μετά το 2010, θα κεντρίσουν τα δημιουργικά σας ταλέντα, φέρνοντας σε αμφισβήτηση την επαγγελματική σας κατάσταση. Ακόμα, θα πρέπει να φανείτε πιο προσεκτικοί να μην ξεπεράσετε στην πορεία, κάποια όριά σας, όσον αφορά την υλοποίηση κάποιων ιδεών σας που μπορεί να τορπιλιστούν από αρνητικές συγκυρίες στην περίοδο 2010-2015, και έτσι να σας αναγκάσουν σε δραματικές αλλαγές στη δουλειά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Το τελείωμα του 2007 πρόκειται να σας ανοίξει νέους ορίζοντες, όσον αφορά την αξιοποίηση των προσωπικών σας ικανοτήτων και δυνατοτήτων, αλλά παράλληλα να σας βάλει και σε μια διαδρομή, μέσα από την οποία θα πρέπει να εντοπίσετε κάποιες κρυμμένες σας αδυναμίες, και να αναγνωρίσετε κάποια λάθη σας. Μια περίοδος βαθιών προσωπικών μεταλλάξεων ξεκινάει και τα γεγονότα του 2007 ενδέχεται να σας βάλουν σε μια διαδικασία μέσα από την οποία θα πρέπει να διαγνώσετε και να δουλέψετε, με αρκετά δύσκολο τρόπο, κάποιες ιδιαιτερότητές σας. Ο κίνδυνος που θα διατρέξετε είναι το ότι, αν επιδείξετε μια αλαζονική συμπεριφορά μέσα από τις εξελίξεις που θα διαδραματιστούν,  ίσως οδηγηθείτε στην πενταετία 2010-2015 σε βαθιές και επώδυνες αλλαγές στην οικογενειακή ή οικονομική σας υπόσταση. Το ζητούμενο για σας είναι να μπορέσετε να αγγίξετε κάποια βαθύτερα στοιχεία του ψυχισμού σας, χωρίς να αναλάβετε την πρόκληση να χρησιμοποιήσετε κάποια άτομα δίπλα σας, προκειμένου να επιτύχετε την περαιτέρω προσωπική σας κοινωνική άνοδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Μια νέα εποχή σίγουρα ανατέλλει για σας τώρα, και είναι πολύ βασικό το ότι το τελείωμα του 2007 θα καταφέρει να εξαλείψει από τα άγχη και τις προσωπικές σας ανησυχίες, προβλήματα που αφορούσαν κυρίως εσάς και το σύντροφό σας. Έχετε καταφέρει να κάνετε πιο ουσιαστική την παρουσία σας σε συμμετοχικές διαδικασίες, και τώρα θα κληθείτε να διεισδύσετε στα άδυτα του ψυχισμού σας και να κάνετε σιωπηρά τον προσωπικό σας απολογισμό. Η πρόκληση που θα χρειαστεί να διαχειριστείτε με το τελείωμα του 2007, είναι το αν πραγματικά η αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας επετεύχθη μέσα από διαφανείς και ορθόδοξες διαδικασίες, και το κατά πόσο εσείς συμμετείχατε συνειδητά σ ’αυτήν την προσπάθεια. Ο κίνδυνος που θα διατρέξετε είναι το ότι μπορεί η παρούσα κοινωνική ή επαγγελματική σας άνοδος και επιτυχία, να έρθει αντιμέτωπη με το βαθύτερο ψυχισμό σας, και με μια αναδυόμενη νέα αντίληψη της ζωής σας λίγα χρόνια αργότερα. Θα μπορέσετε άραγε να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας τότε χωρίς σοβαρές ψυχολογικές αναταράξεις?

 

ΙΧΘΕΙΣ

 

Εσείς βιώνετε τώρα μια σταδιακή προσωπική σας μετάλλαξη που, βασικά, στοχεύει στο να μπορέσετε να ανακαλύψετε, αλλά και να εκφράσετε αποτελεσματικά τη γνήσια και αυθεντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Η χρονιά αυτή αναμφισβήτητα θα είναι εντυπωσιακή όσον αφορά την πορεία σας στο να κατακτήσετε υψηλότερες κοινωνικές ή επαγγελματικές θέσεις. Το τελείωμά της θα σας φέρει αντιμέτωπους με την πιο έντονη ενεργοποίησή σας με τα κοινά και το κοινωνικό σας περιβάλλον. Η πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε τότε, είναι το να μπορέσετε να ενταχθείτε πιο ενεργά και θετικά στο κοινωνικό σύνολο και να υιοθετήσετε ένα πιο αλτρουιστικό μοντέλο ζωής στη συνέχεια. Κάποιος πιθανός αναδυόμενος εγωκεντρισμός που θα έρθει σαν αποτέλεσμα κάποιας επαγγελματικής σας επιτυχίας, μπορεί να αποτελέσει και την παγίδα μέσα από την οποία θα κληθείτε να βγείτε σώοι και χωρίς οικονομικές απώλειες, στην πενταετία 2010-2015.

 

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008