DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

KANTE TON ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ !

 

 

Του ιατρού κ. Σπύρου Βάθη, Παθολόγου – Καρδιολόγου

 

 

 

H διατήρηση της νεότητας, αλλά και η επαναπόκτησή της όταν την έχουμε χάσει, ήταν και παραμένει η επιθυμία όλων των ανθρώπων. Παρά τις προσπάθειες, το βιολογικό ρόλοι εξακολουθούσε να χτυπάει ασταμάτητα και ο χρόνος ν’ αφήνει αμείλικτα τα σημάδια του στο πέρασμά του, μέχρι που εμφανίστηκαν οι βιομοριακές θεραπείες.

 

Τι είναι τα βιομόρια:

 

Τα βασικά συστατικά με τα οποία λειτουργεί και ζει το κάθε κύτταρο, είναι οι πρωτεΐνες, οι οποίες δομούνται από τα στοιχεία που λέγονται αμινοξέα. Τις συναντούμε ως κύρια δομικά υλικά του κυτταροπλάσματος, του πυρήνα και της κυτταρικής μεμβράνης.

 

Κάθε κύτταρο, έχει ανάγκη συγκεκριμένων δικών του πρωτεϊνών, που είναι οι ρυθμιστικοί παράγοντες με τους οποίους εκφράζει τις λειτουργίες του και διατηρείται στην ζωή. Αν οι πρωτεΐνες αυτές λείψουν, ελαττωθούν ή αδρανοποιηθούν, τότε δεν είναι δυνατή η σωστή λειτουργία τους και κατ’ επέκταση η λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού, με αποτέλεσμα την εμφάνιση διαταραχών, που γίνονται αντιληπτές ως ασθένειες, ή ως γήρας.

 

Αυτούς ακριβώς τους ρυθμιστικούς παράγοντες,  ανακάλυψε ο Γερμανός καθηγητής Theurer και ονόμασε βιομόρια, ως στοιχεία εξασφαλίσεως της ζωής.           

Η βασική του σκέψη, η οποία επιβεβαιώθηκε από την επιστήμη και την πράξη ήταν, ότι η μεταφορά βιομορίων σε άτομα των οποίων τα βιομόρια ελαττώθηκαν ή υπέστησαν φθορά, θα οδηγούσε σε επανομαλοποίηση των κυτταρικών λειτουργιών και αυτόνομα ή συμπληρωματικά με άλλη αγωγή, σε θεραπεία διαφόρων παθήσεων.

 

Στην συνέχεια ο ιατρός Dr.P.Kleanthous, εξηύρε την μέθοδο της βιομοριακής ανανέωσης, η οποία έλαβε και επίσημο δίπλωμα επιστημονικής ευρεσιτεχνίας. Βάσει αυτής, η χορήγηση των κατάλληλων για κάθε περίπτωση βιομορίων, εξατομικεύεται ποσοτικά και ποιοτικά ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου. Έτσι διανοίχτηκε ένα τεράστιο πεδίο, νέων κι αποτελεσματικών βιομοριακών εφαρμογών.

 

Γενική ανανέωση

 

Σήμερα, που οι βιομοριακές εφαρμογές είναι τόσο προσιτές, και με δεδομένο ότι ο οργανισμός γερνά από τα 25 κιόλας χρόνια μας, ανεξάρτητα αν τα σημάδια αυτής της φθοράς εμφανίζονται αρκετά αργότερα, είναι σημαντικό ν’ ασχοληθούμε με την ανανέωση του οργανισμού μας, όσο το δυνατόν συντομότερα.

 

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Οι οργανικές πιέσεις από το καθημερινό στρες μειώνονται, η κούραση ελαττώνεται, η διάθεση καλυτερεύει, η αντίσταση σε καταθλιπτικές καταστάσεις αυξάνεται, η κινητικότητα βελτιώνεται, κ.α. Η λειτουργία των οργάνων γίνεται πιο σωστή, και η φυσική αίσθηση που έχουμε είναι, ότι είμαστε 5 με 10 χρόνια νεότεροι. Αυτή η αίσθηση επιδρά στην ψυχολογία μας, βελτιώνει θεαματικά την διάθεσή μας και το κέφι μας για την ζωή ανανεώνεται

 

Βιολογικό Λίφτινγκ Ομορφιάς

 

Γίνεται προληπτικά ή κατασταλτικά, για συντήρηση και επίσης μετά από κάποια χειρουργική επέμβαση.

 

Τα χορηγούμενα κατάλληλα για κάθε περίπτωση βιομόρια, τροφοδοτούν όλες τις κυτταρικές στοιβάδες μέχρι και τον συνδετικό ιστό και συντελούν έτσι στην αρμονικότερη λειτουργία του μεταβολισμού, στην αύξηση αποκομιδής των υπολειμμάτων του, στην αύξηση των υδατικών αποθεμάτων και συνεπώς στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου κι ελαστίνης, ώστε το πρόσωπο να                επανέρχεται σε μία κατάσταση, όπως ήταν πριν από 5 έως 10 χρόνια, χωρίς καμία αλλαγή των χαρακτηριστικών του, αλλά με λιγότερες ή και καθόλου ρυτίδες, πιο υγιές, πιο ελαστικό, πιο φωτεινό και γενικά νεότερο.

    

Τα αποτελέσματα και για τον οργανισμό και για το πρόσωπο, διαρκούν τόσα χρόνια, όσα «γύρισε» το βιολογικό ρόλοι προς τα πίσω, αλλά κι όταν περάσουν τα χρόνια αυτά, το βιολογικό προβάδισμα που αποκτήθηκε παραμένει, διότι γερνάμε φυσιολογικά από το σημείο που φτάσαμε μετά την θεραπεία.

 

Οι βιομοριακές εφαρμογές, είναι απόλυτα ασφαλείς, εφαρμόζονται από το 1960 στη Γερμανία και από το 1988 στην Ελλάδα στο “ΒI ΟCENTER - Dr. Kleanthus”, με θεαματικά αποτελέσματα. και μέχρι σήμερα θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι για την διατήρηση και παράταση της νεότητας. Πλήθος κόσμου οφείλει τη νεανικότητα και τη ζωντάνια του σ’ αυτές, ενώ καμιά παρενέργεια δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ και σε κανέναν. Ειδικά, η Γενική Ανανέωση Οργανισμού ή και Προσώπου κατά Dr. P. Kleanthous, είναι μέθοδοι που μπορoην να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα και σε νεαρή, τόσο για προληπτικούς, όσο και για κατασταλτικούς λόγους και μπορεί να επαναλαμβάνονται όποτε είναι επιθυμητό.  

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008