DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

Αστρολογία & Κάρμα

 

Μπορούμε να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

 

Μπαφαλούκος Μελέτης, αστρολόγος

 

 

Η λέξη «κάρμα» είναι πλέον γνωστή σε όλους μας, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την ακριβή σημασία της. Πρόκειται άραγε για την επιβολή επάνω μας ενός αμετάκλητου μοιραίου; Πώς λειτουργούν οι καρμικές μας εξαρτήσεις και τι ρόλο παίζουν στην παρούσα ενσάρκωσή  μας;

 

Κατ’ αρχάς ας διευκρινίσουμε ότι το κάρμα δεν είναι μια θεϊκή τιμωρία όπως πολλοί οι οποίοι το αποκηρύσσουν, διατείνονται. Η αποπληρωμή του είναι απλά μια διαδικασία μετεκπαίδευσης της ψυχής μας και όπως κάθε εκπαίδευση, μπορεί κατά κάποιο τρόπο να γίνει ορισμένες φορές επώδυνη.

Το κάρμα, θα λέγαμε ότι είναι μια ηθική επιβάρυνση της ψυχής μας, που προέρχεται ή γεννιέται από συμπεριφορές μας που αντίκεινται στους ουράνιους ηθικούς κώδικες. Στην πράξη θα λέγαμε ότι το κάρμα αυξομειώνεται ανάλογα με τις εκάστοτε αντιδράσεις, ενέργειες, ακόμη και σκέψεις μας, ενώ η αποπληρωμή του δεν έχει χρονικά όρια. Συνεπώς, ένα ον μπορεί από ηθικά λάθη και παραλείψεις της ζωής του να υποστεί κάποιες συνέπειες στην επόμενη ενσάρκωση ή στην ίδια ενσάρκωση λίγο χρόνο μετά. Αν και η διαδικασία του κάρμα ακούγεται σαν μιά θεϊκή τιμωρία, στην ουσία δεν είναι καθόλου κάτι τέτοιο. Η αποπληρωμή του κάρμα μας, απλά μας βοηθάει να μετεξελιχθούμε σαν ψυχικές παρουσίες και οντότητες και να φτάσουμε πιο κοντά στην απόλυτη θεϊκή βούληση.  

 

Ο ρόλος της Αστρολογίας

 

Αστρολογικά, η διερεύνηση των στοιχείων του ωροσκοπίου σχετικά με εξαρτήσεις από προηγούμενες ενσαρκώσεις, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα μελέτης, στην προσπάθειά μας να κατανοήσουμε την εξελικτική πορεία ενός ατόμου. Ακόμα πιο σημαντικό είναι να εντοπίσουμε το σημείο ή τα σημεία εκείνα που λειτουργούν σαν εμπόδια στην προσπάθειά του να φτάσει πιο κοντά στην ευτυχία.

Πολλά μπορεί να καταφέρει κάποιος κατανοώντας τη λειτουργία των Συμπαντικών νόμων, και το πως αυτοί επηρεάζουν την καθημερινή του ζωή και την πορεία του γενικά, κατά την ενσάρκωσή του. Βασικά όμως,  δύο είναι τα σημεία στα οποία χρειάζεται να σταθούμε:

-         Στις καρμικές μας καταβολές από προηγούμενες ενσαρκώσεις μας.

 Με ποιο απλά λόγια πρέπει να διερευνήσουμε τι είμαστε στην προηγούμενη ζωή μας, και πως αυτές οι υποσυνείδητες πλέον μνήμες μας επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας στην παρούσα ζωή.

 - Στο ποιο είναι το κύριο μάθημα που πρέπει να μάθουμε και να αφομοιώσουμε ιδιαίτερα προτού μας δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε με επιτυχία την εξελικτική και πιο ευτυχισμένη πλέον πορεία μας στη ζωή.

 

Σελήνη και Κρόνος

 

Φυσικά, υπάρχουν πολλά ακόμη σημεία που μπορεί να ανιχνευτούν σε ένα ωροσκόπιο προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της καρμικής μας ανάλυσης, αλλά προς το παρόν ας σταθούμε στα παραπάνω δύο που είναι και πρακτικά και πιο κατανοητά.

Στην πρώτη περίπτωση, το στοιχείο που καταδεικνύει αυτή την εξάρτηση είναι η θέση, το ζώδιο, στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη μας. Η Σελήνη βασικά διαμορφώνει τις ανάγκες και την συμπεριφορά του υποσυνείδητου και ουσιαστικά την απώτερη ψυχολογία και τον ψυχισμό μας. Με απλά λόγια, η Σελήνη φανερώνει τι κατά βάθος είμαστε. Η θέση της Σελήνης στο ωροσκόπιό μας  είναι η πύλη της ψυχής σ’ αυτήν την ενσάρκωση και καταδεικνύει τον τρόπο που ζούσαμε και συμπεριφερόμαστε στην προηγούμενη ζωή μας. Κατά κάποιον τρόπο είναι μια νοσταλγία από εμπειρίες και ερεθίσματα που είχαμε βιώσει σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Αν κάποιος π.χ. ήταν καλλιτέχνης στην προηγούμενη ζωή του, θα έχει πάντα μια υποσυνείδητη επιθυμία να ασχοληθεί με την τέχνη και σε τούτη τη ζωή του, ή απλά θα επιδείξει και θα αναπτύξει κάποιες έμφυτες καλλιτεχνικές τάσεις.

   Στη δεύτερη περίπτωση, και εδώ θα πρέπει να σταθούμε πιο πολύ, διαφαίνεται πιο θα είναι το βασικό εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουμε, προτού αναπτύξουμε τις ικανότητές μας και επιτύχουμε τους βασικούς μας στόχους. Αυτό καταδεικνύεται από την θέση του Κρόνου στο ωροσκόπιό μας, και μας δείχνει ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με κάποια θέματα, ή να πάρουμε ένα σχετικό μάθημα, για να μπορέσουμε να ανοίξουμε τον δρόμο μας και να επιτύχουμε την πρόοδό μας. Αυτή ή διαδικασία έχει να κάνει περισσότερο με την αφομοίωση των κανόνων της γήινης παρουσίας μας. Η ζωή στον πλανήτη Γη είναι δομημένη μέσα από κάποιους φυσικούς νόμους, που θα πρέπει να τους σεβαστούμε και να τους εκτιμήσουμε για να συνεχίσουμε την ουράνια «αποστολή» μας. Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με κάποιους ηθικούς κώδικες, παρά με την αναγκαιότητα του να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε την παρουσία μας στην γήινη πραγματικότητα και να προστατεύσουμε την βιωσιμότητά μας ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο μας.

Ας δούμε όμως αναλυτικά παρακάτω τι σημαίνουν όλα αυτά σε κάθε ωροσκόπιο, και για κάθε ζωδιακή θέση της Σελήνης και του Kρόνου :

 

Η θέση της Σελήνης

 

ΚΡΙΟΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, είναι πιθανόν να ζήσατε μια στρατιωτική δραστηριότητα, ή να είσαστε εξερευνητής, πρωτοπόρος ή κάποιος ηγέτης. Οι εμπειρίες αυτές σας προίκισαν με ένα αίσθημα αυτάρκειας και πίστης στις δυνάμεις σας και σαν αποτέλεσμα διακατέχεστε τώρα από την επιθυμία να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και να παίζετε ηγετικό ρόλο στο περιβάλλον σας. Ένα αίσθημα ανυπομονησίας θα σας συντροφεύει τώρα, και βασικά θα έχετε μια υποσυνείδητη ανάγκη να ξεκινάτε καινούργιες δραστηριότητες. Η ρουτίνα και η στατικότητα στην καθημερινή σας ζωή σας σκοτώνει.  

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας είσαστε βαθιά προσηλωμένοι στις οικογενειακές σας παραδόσεις και συνήθειες που σας περιέβαλαν με ένα αίσθημα ασφάλειας αλλά και επάρκειας στην επιβίωσή σας. Η ζωή σας χαρακτηριζόταν από ασφάλεια και ειρήνη, και είναι πιθανόν να είχατε στενές σχέσεις με την γη και το φυσικό περιβάλλον. Οι εμπειρίες σας αυτές σας καθοδηγούν τώρα υποσυνείδητα να εξασφαλίσετε πάση θυσία μια σταθερή πλατφόρμα για την επιβίωσή σας και να αποφεύγετε ρίσκα και παράτολμες δραστηριότητες. Μια συντηρητικότητα μπορεί να σας διακρίνει και βασικά η ψυχολογία σας θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το επίπεδο της υλικής σας ασφάλειας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας είχατε αναπτύξει έντονη κινητικότητα στο άμεσο φυσικό σας περιβάλλον, και γενικά ζήσατε ζωή όπου είχατε έντονη κοινωνική δραστηριότητα και αμεσότητα με τους γείτονές σας. Προφανώς, η δραστηριοποίησή σας αυτή σας προίκισε με πολλές γνώσεις και εμπειρίες της καθημερινότητας. Σ’ αυτήν την ενσάρκωση θα το εκφράσετε σαν μια έμφυτη νευρικότητα να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να γίνετε πολύ κοινωνικοί, με απώτερη υποσυνείδητη ανάγκη να εκφράσετε την γνώμη και τις απόψεις σας στο κοινωνικό σύνολο. Ακόμα, η δυνατότητά σας να έχετε καταγράψει την ψυχολογία των ανθρώπων γύρω σας, σας προικίζει τώρα με μεγάλη ψυχολογική ικανότητα και σοφία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, είχατε αναπτύξει έντονους και άρρηκτους δεσμούς με την οικογένειά σας και ιδιαίτερα με τη μητέρα σας, ή είχατε αναλάβει πολύ έντονα το μητρικό σας ρόλο και τη δυνατότητά σας να παίξετε τον προστάτη στην οικογένειά σας. Στην παρούσα ενσάρκωσή σας, μεταφέρετε υποσυνείδητα αυτά τα συναισθήματα, και αναζητάτε πάση θυσία να εξασφαλίσετε την οικογενειακή σας γαλήνη, μέσα από έναν επιτυχημένο γάμο. Είσαστε τώρα πολύ ευαίσθητοι συναισθηματικά, και εκτιμάτε ότι αντέχει στον χρόνο, σαν μια ανυπέρβλητη αξία. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές στην ζωή σας, καθώς υποσυνείδητα έχετε την ανάγκη να αναβιώσετε μα επιτυχημένη οικογενειακή και ήσυχη ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, είτε είχατε βρεθεί σε υψηλή κοινωνικά θέση, είτε είχατε αναπτύξει πολύ έντονα κάποιες καλλιτεχνικές ή δημιουργικές σας συμπεριφορές. Αυτή η θέση της Σελήνης φανερώνει γενικά άτομα που μεταφέρουν ίχνη στην ψυχολογία τους από αριστοκρατική καταγωγή. Σαν ενδεχόμενο, σ’ αυτήν τη ζωή σας έχετε πολύ γενναιόδωρα αισθήματα, και απεχθάνεστε τη μιζέρια και τις πονηρές συμπεριφορές. Ακόμα κουβαλάτε μια υποσυνείδητη ανάγκη να προβληθείτε έντονα στο περιβάλλον σας και διαθέτετε την ικανότητα του να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με δραματικό τρόπο. Κατά βάθος αισθάνεστε τώρα ότι είστε κάποιο πολύ ξεχωριστό άτομο, και έχετε ανάγκη να σας αναγνωρίσουν ή και να ανεβείτε σε υψηλότερα κοινωνικά και επαγγελματικά αξιώματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, είχατε αναλάβει κάποιο ρόλο προσφοράς στους συνανθρώπους σας, με πιθανότερη εκδοχή να είχατε ασχοληθεί έντονα με την ιατρική και συναφείς δραστηριότητες. Γενικά, η ζωή σας ήταν αρκετά περιορισμένη στο άμεσο κοινωνικό σας περιβάλλον, και είχατε αφομοιώσει έντονα τα συναισθήματα τού ανθρώπινου πόνου για κάποιο λόγο, αλλά και της πειθαρχίας στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Σαν αποτέλεσμα, κουβαλάτε τώρα στο υποσυνείδητό σας αυτές τις μνήμες που σας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους σε ιατρικά θέματα και κάπως υποχόνδριο σε θέματα υγείας. Η θέση αυτή της Σελήνης δείχνει ότι έχετε ανάγκη να περάσετε σχετικά ήσυχη και ελεγχόμενη ζωή στην καθημερινότητά σας, και πάνω απ’ όλα να γίνετε χρήσιμο μέλος της κοινωνίας.

 

ΖΥΓΟΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, είχατε ασχοληθεί έντονα με θέματα σχέσεων , το γάμο σας, και γενικά είχατε προσπαθήσει να κατακτήσετε την ηρεμία σας και την ισορροπία σας στην καθημερινή ζωή. Η επαφή σας με τους άλλους γύρω σας, σας έχει ευαισθητοποιήσει έντονα σε θέματα συμπεριφορών και σχέσεων, και πιθανόν να είχατε εισπράξει κάποια επιθετικότητα από το σύντροφό σας. Σ’ αυτή τη ζωή σας έχετε εμφυτεύσει στο υποσυνείδητό σας την ανάγκη για γαλήνη, ηρεμία και αρμονία και διαθέτετε την ικανότητα να παίξετε τον ρόλο τού διπλωμάτη και του ειρηνοποιού στις ανθρώπινες σχέσεις. Η ανάγκη σας για συντροφικότητα, και πάνω απ’ όλα για την ανεύρεση του ανθρώπου που θα σας προσφέρει την ηρεμία που έχετε ανάγκη, είναι έντονη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, είχατε πιθανόν βιώσει εμπειρίες μεγάλου άγχους και κινδύνου στην καθημερινότητά σας. Η ζωή σας ίσως κυμάνθηκε στον περισσότερο χρόνο της σε περιόδους χαοτικές, όπου βιώσατε σε μεγάλο βαθμό και βαθιά τον απώτερο ανθρώπινο ψυχισμό και πόνο, με αποτέλεσμα να αναπτύξετε σπάνια ικανότητα διεισδυτικότητας στην ανθρώπινη ψυχολογία.

Στην παρούσα ζωή σας, κουβαλάτε μέσα σας την τάση να εμπλέκεστε σε δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις και να αναζητάτε εμπειρίες που σας φέρνουν σε επαφή με σπάνιες ανθρώπινες ψυχολογικές εκδηλώσεις. Η ψυχολογική σας ικανότητα και το ένστικτό σας είναι σπάνια χαρίσματά σας. Στις ανθρώπινες σχέσεις αναζητάτε κατά βάθος τις προκλήσεις και τη διείσδυσή σας στον πιο απόκρυφο ψυχισμό τού συντρόφου σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας είναι πολύ πιθανόν να είχατε βρεθεί στη θέση ενός πνευματικού καθοδηγητή, και είχατε αναπτύξει έντονα κάποια φιλοσοφικά και ανθρωπιστικά συναισθήματα. Η ζωή σας ήταν εμπλουτισμένη με πολλαπλές εμπειρίες που σας έδωσαν τη δυνατότητα να συλλέξετε πολλά στοιχεία από τη ζωή σ’ αυτόν τον πλανήτη και να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Στην παρούσα ενσάρκωσή σας έχετε υποσυνείδητα την ανάγκη να εξερευνήσετε επί πλέον τις φιλοσοφικές σας αναζητήσεις και μια έμφυτη ανάγκη να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε τον κόσμο, είναι τώρα έντονη. Διαθέτετε μια έμφυτη αισιοδοξία και καλοσύνη για το ανθρώπινο είδος που βασικά προέρχεται από μια ήδη θετική προσπάθεια μετεξέλιξης της ψυχής σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας, είχατε πιθανόν αναπτύξει κάποιες σπάνιες ικανότητες στο να μπορείτε να επιβιώνετε σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς να περιμένετε τη βοήθεια των συνανθρώπων σας. Πολύ πιθανόν να είχατε βρεθεί σε ηγετική θέση μετά από επίπονη προσπάθεια. Οι μνήμες αυτές είναι βαθιά χαραγμένες τώρα στην ψυχολογία σας, που σας κάνει να αναζητάτε πάση θυσία την αναγνώρισή σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον, και την ανάληψη κάποιας ηγετικής θέσης. Η συμπεριφορά σας μπορεί να γίνεται κάπως στεγνή και συντηρητική πολλές φορές και οι απαιτήσεις σας από τους άλλους γύρω σας να είναι υπερβολικές. Κατά βάθος, τώρα έχετε ανάγκη να ζήσετε με ανθρώπους που διαθέτουν ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης στις υποχρεώσεις τους κι αυτό είναι κάτι που το προβάλετε εσείς οι ίδιοι, πρώτοι.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας είναι πιθανόν να ζήσατε  ζωή περιηγητή, κάπως άστατη, με σκοπό να αναπτύξετε την ανάγκη να εφεύρετε καινούργιες κοινωνικές νόρμες, ή και να προβληματιστείτε για το υπάρχον παραδοσιακό σύστημα. Κατά πάσα πιθανότητα, η κοινωνική σας θέση ήταν χαμηλή, και η συμπεριφορά σας επαναστατική. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να είχατε αναπτύξει κάποιες πνευματικές ικανότητες που δεν είχαν γίνει αποδεκτές από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Σ’ αυτήν την ενσάρκωση μεταφέρετε μνήμες από αυτές τις δραστηριότητες και κατά βάθος έχετε την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να σπάσετε τους  παραδοσιακούς σας δεσμούς. Μια επαναστατική διάθεση απέναντι στο κατεστημένο είναι ορατή τώρα, και ακόμα είναι πιθανόν να έχετε μια λανθασμένη εντύπωση για τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας, θεωρώντας τα ανεπαρκή.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Σε προηγούμενη ενσάρκωσή σας είχατε βιώσει εμπειρίες που είχαν κεντρίσει τον απώτερο ψυχισμό και τις ανθρώπινες ευαισθησίες σας, είτε γιατί εσείς οι ίδιοι είχατε βιώσει κάποιες πολύ σκληρές εκδηλώσεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς απέναντί σας, είτε γιατί απλά είχατε γίνει μάρτυρες τέτοιων καταστάσεων. Σ’ αυτήν την ενσάρκωσή σας, μεταφέρετε έντονες και βαθιές ευαισθησίες για την ανθρώπινη φύση και όχι μόνο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας κάνει να αναλάβετε κάποιες πρωτοβουλίες για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας, είτε σαν πνευματικοί καθοδηγητές είτε ακόμα σαν ιδεολογικοί επαναστάτες. Μια τάση να γίνεστε μάρτυρες και να υφίστασθε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, λειτουργεί μαζοχιστικά για σας τώρα και είναι έκδηλη στη συμπεριφορά σας.   

  

 

Η θέση του Κρόνου

 

ΚΡΙΟΣ

Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας πιέσει να μάθετε να διαχειρίζεστε κάποιες συμπεριφορές σας που θα έχουν να κάνουν με την ανάληψη κάποιων πρωτοβουλιών, και το κτίσιμο μιας πιο αλτρουιστικής και αποφασιστικής προσωπικότητας, χωρίς να οδηγείστε στα άκρα και να επιδεικνύετε κάποιες δικτατορικές τάσεις. Το μάθημα που θα πρέπει να αφομοιώσετε είναι να έχετε περισσότερο θάρρος, και αυτοπεποίθηση στις ενέργειές σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας πιέσει να μάθετε να διαχειρίζεστε καλύτερα τα αποθέματά σας και να σέβεστε περισσότερο τους υλικούς σας πόρους. Ακόμα θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο φιλικοί με το σώμα σας και να αναθεωρήσετε τις πραγματικές σας αξίες που θα σας οδηγήσουν στην ουσιαστική σας ολοκλήρωση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας πιέσει σε εκπαιδευτικά θέματα, και θα πρέπει να μάθετε την τέχνη της επικοινωνίας στο γειτονικό σας περιβάλλον. Απαραίτητη προϋπόθεση για την περαιτέρω πρόοδό σας είναι να βελτιώσετε τον λόγο και τη γραφή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας πιέσει να μάθετε και να εκτιμήσετε περισσότερο την αξία της οικογένειας, της μητρότητας, και το σεβασμό στην ιστορία και τις παραδόσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία σας στη ζωή, είναι να μάθετε να αναλαμβάνετε τις υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένειά σας και να προστατεύετε τα υπάρχοντά σας.

 

ΛΕΩΝ

Θα σας πιέσει να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες με τη δική σας πραγματική φύση, και να εξισορροπήσετε την αυτοεκτίμησή σας και την τάση σας να υποδαυλίζετε εσείς οι ίδιοι τις αξίες σας. Το μάθημα που θα πρέπει να αφομοιώσετε είναι να διαχειρίζεστε το εγώ σας και να μπορείτε να εκτιμάτε καλύτερα τις πραγματικές σας δυνατότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας πιέσει να μάθετε να διαχειρίζεστε καλύτερα και να οργανώνετε την καθημερινότητά σας με τάξη και σεβασμό στο άμεσο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να μάθετε να είστε περισσότερο δοτικοί στους συνανθρώπους σας και περισσότερο οργανωμένοι στην προσωπική σας ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ

Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας πιέσει να μάθετε και να εκτιμήσετε καλύτερα τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, και να αποφεύγετε να είστε απόμακροι και εριστικοί στο περιβάλλον σας. Η ανάγκη να εξασφαλίσετε καλύτερες ισορροπίες και αρμονία στη ζωή σας θα είναι έντονη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θέση αυτή θα σας πιέσει να μάθετε να τιθασεύετε τα πάθη σας και κάποιες ανεξέλεγκτες ορμές σας, και να γίνετε πιο κοινωνικοί και λιγότερο ακραίοι στο περιβάλλον σας. Ακόμα θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε με σύνεση χρήματα που μοιράζεστε με τον συνέταιρό σας ή τον σύντροφό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας πιέσει να εξερευνήσετε και να αποδεχτείτε κάποιες ανώτερες φιλοσοφικές αξίες στην ζωή σας. Η ανάγκη σας να βρείτε ένα καινούργιο νόημα στην ζωή θα είναι έντονη και όταν αυτό επιτευχθεί, θα δείτε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας να γίνονται εφικτές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θέση αυτή θα σας πιέσει να αναγνωρίσετε στον εαυτό σας τις πραγματικές του ικανότητες και να προσπαθήσετε να χτίσετε ένα επίπεδο όπου θα μπορέσετε να γίνετε καλύτερα αποδεκτοί και χρήσιμοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Ο στόχος σας τώρα είναι να μπορέσετε να αναγνωριστείτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας πιέσει να μάθετε να εκτιμάτε τις ανάγκες των άλλων στο περιβάλλον σας, και να κινείστε πιο άνετα και ωφέλημα στον κοινωνικό σας περίγυρο. Το μάθημα που θα πρέπει να πάρετε για να μπορέσετε να ανελιχτείτε, είναι να μπορείτε να συνεργάζεστε επί ίσοις όροις με τους ανθρώπους γύρω σας, και να αποφύγετε εγωκεντρικές συμπεριφορές και τάσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η θέση αυτή θα σας πιέσει να δημιουργήσετε μέσα σας δίοδο, απ’ όπου θα μπορέσετε να δεχτείτε και να αναγνωρίσετε τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες. Η ανάγκη να γίνετε πιο ευαίσθητοι και χρήσιμοι στους συνανθρώπους σας, είναι προϋπόθεση για να μπορέσετε να κάνετε στη συνέχεια κάποια σταθερά βήματα προόδου στη ζωή σας.

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008