DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

 

Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

 


από τον Κοσμά Μ. Παπακωνσταντίνου

 

Το νερό αποτελεί το υπέρτατο αγαθό για την δημιουργία και διατήρηση της ζωής. Η γέννηση αλλά και ο φυσικός θάνατος, εκδηλώνονται το μεν πρώτο παρουσία νερού, ενώ το δεύτερο συμβαίνει με την προοδευτική απομάκρυνσή του.

 

Πράγματι στους γέροντας ξεραίνονται προοδευτικά τα πόδια, από την απουσία νερού στην περιοχή, με συνέπεια καθώς αυξάνεται η ξηρασία να επέρχεται ο θάνατος. Το νερό είναι ζωντανό και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, μια που αυτό είναι υπεύθυνο για την δημιουργία και διατήρηση της ζωής. Σχετικά πρόσφατα οι ειδικοί επιβεβαίωσαν αυτό που διαισθανόμαστε όλοι, ότι το νερό διαθέτει μνήμη. Στους θρύλους και στις παραδόσεις, ή μέσα στα παραμύθια, αναφερόμασταν στο “αμίλητο νερό”. Πέρα λοιπόν από την ικανότητα που έχει το νερό να διαλύει πάρα πολλές φυσικές ενώσεις, διαθέτει και μνήμη, όπου μπορεί να καταχωρεί δονήσεις (πληροφορίες).

Συνηθίζουμε να θεωρούμε ζωντανό, ένα oν το οποίο έχει κεφάλι με δυο μάτια, ένα στόμα, δυο αυτιά κ.ο.κ. Όμως αν διευρύνουμε περισσότερο την αντίληψή μας, τότε πρέπει να δεχθούμε ότι και τα φυτά είναι ζωντανά, και τα μικρόβια, τα κύτταρα, οι πέτρες, το νερό κλπ.

 

Νερό, πλήρες ζωής

 

Ας δούμε λίγο πιο προσεκτικά και ας εξετάσουμε τι σημαίνει ότι το νερό είναι ζωντανό. Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε την έκφραση «αυτό είναι άψυχο» στην περίπτωση που κάτι δεν είναι ζωντανό. Άρα κάθε ζωντανός οργανισμός έχει και ψυχή. Και αφού κάθε ζωντανός οργανισμός έχει ψυχή, έχει και νου. Όμως, κάθε ζωντανός οργανισμός διαθέτει αιθερικό πεδίο, που ουσιαστικά είναι το ένδυμα της ψυχής. Το αιθερικό πεδίο αποτελεί την προστατευτική μας πανοπλία. Δηλαδή τίποτα δεν μπορεί να μας συμβεί, ούτε ασθένεια, ούτε ακόμη και τραυματισμός, αν το αιθερικό μας πεδίο είναι ισχυρό. Το αιθερικό μας πεδίο ισχυροποιείται από το αιθερικό πεδίο των φυσικών τροφών που καταναλώνουμε, το αιθερικό πεδίο του νερού που πίνουμε, την άσκηση και το φυσικό τρόπο που ζούμε.  Έτσι αν δεν ζούμε φυσικά (κοντά στην φύση), δεν ασκούμαστε, δεν καταναλώνουμε φυσικές τροφές με ισχυρό αιθερικό και αν πίνουμε νερό με αδύναμο αιθερικό, το αιθερικό μας θα είναι αδύναμο. Σαν συνέπεια αυτού είναι να είμαστε ευάλωτοι σε κάθε μορφής προβλήματα υγείας ή και τραυματισμούς.

Oμως ας ξαναγυρίσουμε στο νερό.  Αφού δεχόμαστε ότι το νερό είναι ζωντανό, όπως και όλα τα έμβια όντα, θα έχει και ψυχή, συνεπώς και νου. Επιπλέον το νερό έχει, όπως προαναφέραμε και αιθερικό πεδίο.  Διακρίνουμε δυο χαρακτηριστικά στο αιθερικό πεδίο. Την ένταση του αιθερικού πεδίου και την ποιότητα ή χρωματισμούς του αιθερικού πεδίου. Πράγματι η ένταση του αιθερικού πεδίου του νερού ενός καταρράκτη, είναι πολύ ισχυρή, εν αντιθέσει με την ένταση του αιθερικού πεδίου ενός στάσιμου νερού, που είναι σχετικά αδύνατη. Το δεύτερο χαρακτηριστικό, η ποιότητα του αιθερικού ή χρωματισμοί, έχει να κάνει με το πλήθος των δονήσεων που είναι καταχωρημένες στο αιθερικό πεδίο του νερού. Αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι οι χρωματισμοί προέρχονται μόνον από τις φυσικές ουσίες που είναι διαλυμένες μέσα στο νερό. Όμως αφού δεχθήκαμε νωρίτερα ότι το νερό έχει μνήμη, γενικεύοντας μπορούμε να δεχθούμε, ότι οι χρωματισμοί ή ιδιοσυχνότητες που είναι καταχωρημένες στην μνήμη του νερού αποτελούν την ποιότητα του αιθερικού πεδίου του νερού.

Ο Ησίοδος στο «Έργα και Ημέρες» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Όταν πρόκειται να διασχίσουμε έναν ποταμό, πρέπει πρώτα να πλύνουμε τα χέρια μας και να αποβάλουμε τις κακίες μας, διαφορετικά οι θεοί αργότερα θα μας τιμωρήσουν.» Το μεν «πλύσιμο των χεριών» υπονοεί τις διάφορες ουσίες που μπορεί να έχουν τα βρώμικα χέρια μας και οι οποίες θα διαλυθούν μέσα στο νερό του ποταμού και οι «κακίες» είναι τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν καταχωρηθεί στο αιθερικό μας σώμα και τα οποία θα περάσουν στο αιθερικό πεδίο του νερού. Τώρα όσον αφορά στην τιμωρία που αναφέρεται ο Ησίοδος, που θα υποστούν αυτοί που μολύνουν τα νερά, όλοι γνωρίζουμε ότι το ποσοστό των θανάτων από καρκίνο ιδιαίτερα στις αγροτικές περιοχές που χρησιμοποιούν λιπάσματα, φάρμακα και ζιζανιοκτόνα, είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι στα αστικά κέντρα.

Στην εποχή που ζούμε, άφρονες που έχουν αφανές μίσος κατά της γης και του νερού, τους οποίους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος, προβαίνουν στην μόλυνση του νερού, με συνέπεια να καταστρέφεται η αρμονία. Σήμερα με την γενικευμένη μόλυνση που υπάρχει στην επιφάνεια της γης, το νερό είναι ο τελικός αποδέκτης της παρέμβασης του “πολιτισμένου” κόσμου στο περιβάλλον. Έτσι οποιαδήποτε μόλυνση προκληθεί στον αέρα και στην επιφάνεια της γης μεταφέρεται στα επίγεια και υπόγεια νερά με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η διατήρηση της ζωής στον πλανήτη. Τα πυρηνικά απόβλητα, τα καυσαέρια, τα χημικά, αλλά και τα λιπάσματα, φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα μολύνουν σταδιακά τα επίγεια και υπόγεια νερά. Το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας χαρακτηρίζεται από τον τρόπο, που αυτή η κοινωνία συμπεριφέρεται στο νερό. Στη Μινωική εποχή, καθάριζαν το νερό, πριν το αποδώσουν ξανά στη φύση. Σήμερα αντιμετωπίζουμε το νερό, καθώς και τα άλλα αγαθά, μηχανιστικά σαν μέσα εκμετάλλευσης και μόνον.

Όμως ποια είναι η ποιότητα του νερού που πρέπει να χρησιμοποιούμε, ώστε να μας εξασφαλίσει ζωντάνια και υγεία; Με απλά λόγια το νερό που χρησιμοποιούμε, είναι το κατάλληλο ποιοτικά;

 

Τι νερό  πίνουμε;

 

Η μόλυνση του νερού έχει προβληματίσει τους ειδικούς, με συνέπεια, προκειμένου να προστατευτούν οι καταναλωτές από μικρόβια, βακτηρίδια και  χημικά, να παίρνονται μέτρα, για την αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών. Η χλωρίωση του νερού αλλά και η χρήση φίλτρων για τον καθαρισμό του νερού από τους μολυντές, είναι μερικά από αυτά. Σύμφωνα με τον Αυστριακό φυσιοδίφη Βίκτωρ Σαουμπέργκερ, η χλωρίωση του νερού, πέρα από το γεγονός ότι διαταράσσει την αρμονία του, δημιουργεί τις προϋποθέσεις δημιουργίας καρκινογόνων ουσιών, όταν υπάρχουν στο νερό οργανικές ενώσεις. Πράγματι, η  χλωρίωση δημιουργεί μια γενικευμένη δόνηση στο νερό, με συνέπεια να διαταράσσεται η αρμονία (καταστρατηγείται ο ορισμός της αρμονίας όπως μας έχει δοθεί από τους Πυθαγόρειους. “Αρμονία είναι η μίξη και ο συγκερασμός των αντιθέτων”). Δηλαδή δεν υπάρχουν αντίθετα, αφού κυριαρχεί η δόνηση του χλωρίου. Σαν συνέπεια αυτού, είναι να αποχωρεί η  ψυχή του νερού. Πίνουμε νερό το οποίο είναι  άψυχο, δηλαδή κουφάρι.

Η χρήση φίλτρων απομακρύνει τους μολυντές από το νερό, αλλά δεν μπορεί να καθαρίσει τη μνήμη του νερού από τις πληροφορίες. Έτσι, δεδομένου ότι σε όλες τις προηγμένες κοινωνίες πίνουν νερό που πριν ήταν βρώμικο, η πληροφορία ότι πίνουμε νερό που ήταν βρώμικο, πηγαίνει στα κύτταρά μας. Άλλωστε, μαζί με τους μολυντές, τα φίλτρα απομακρύνουν και συστατικά τα οποία είναι ωφέλημα για το σώμα μας. Ένα από αυτά είναι και το ασβέστιο, του οποίου η ύπαρξη στο νερό, είναι καθοριστική για την υγεία μας.

Μέσα στο πόσιμο νερό υπάρχει σε μικρή σχετικά αναλογία και το «βαρύ ύδωρ», το οποίο ουσιαστικά είναι ένα ισότοπο του νερού. Το βαρύ ύδωρ χρησιμοποιείται στους πυρηνικούς αντιδραστήρες και είναι επιβλαβές για την υγεία μας. Κανένα φίλτρο δεν μπορεί να απομακρύνει το βαρύ ύδωρ από το πόσιμο νερό, δεδομένου ότι αυτό δεν αποτελεί ξένο σώμα, ούτε είναι μολυντής.

 

Εμφιαλωμένα νερά

 

Πηγές που βρίσκονται σε  μεγάλο υψόμετρο έχουν σχετικά καλό ποιοτικά νερό. Η εκμετάλλευση αυτών των πηγών, προσφέρει στους καταναλωτές τα εμφιαλωμένα νερά. Κατά την εμφιάλωση όμως, το νερό από τρεχούμενο μετατρέπεται σε στάσιμο, με συνέπεια η ένταση του αιθερικού πεδίου του νερού, να μειώνεται δραστικά. Σύμφωνα με την Αμερικανίδα ερευνήτρια Δρ. Χούλντα Κλάρκ τα εμφιαλωμένα νερά περιέχουν σε μεγάλο ποσοστό ίχνη από ισοπροπυλική αλκοόλη, η οποία εγκλωβίζεται κατά τη διαδικασία της εμφιάλωσης. Η ισοπροπυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται σαν διαλυτικό για το πλύσιμο των μπουκαλιών (πλαστικών ή γυάλινων). Σύμφωνα πάντα με την Δρ Κλάρκ, η ισοπροπυλική αλκοόλη, αποτελεί ένα εκ των παραγόντων για τη δημιουργία καρκίνου. Επί πλέον όμως κατά την διαδικασία εμφιάλωσης, λόγω του ότι το νερό διαθέτει μνήμη, οι δονήσεις της μηχανής εμφιάλωσης, καταγράφονται στη μνήμη του νερού, με συνέπεια να διαταράσσεται η αρμονία του. Όταν διαταραχθεί η αρμονία του νερού, το αιθερικό του πεδίο και πάλι αδυνατίζει σημαντικά, με συνέπεια να μην μπορεί να ενισχύσει το δικό μας αιθερικό πεδίο.

 

Μηχανήματα ψύξης νερού

 

Δεδομένου ότι το νερό διαθέτει μνήμη και όλα τα μηχανήματα ψύξης του νερού έχουν μοτέρ, οι δονήσεις του ψυκτικού μηχανήματος, όπως και των μηχανημάτων εμφιάλωσης, καταχωρούνται στην μνήμη του νερού με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η αρμονία του, αφού κυριαρχεί η δόνηση του ψύκτη. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των μηχανημάτων που παράγουν νερό από τους υδρατμούς του αέρα. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο όταν βάλουμε ένα μπουκάλι νερό στο ψυγείο μας, γιατί νερό ψύχεται έμμεσα, λόγω της πτώσης θερμοκρασίας στο χώρο του ψυγείου.

 

Είμαστε ότι τρώμε και ότι πίνουμε.

 

Το σώμα μας αποτελείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του  από νερό. Το ποσοστό αυτό κυμαίνεται από 60 έως 66% στους υγιείς. Στους ηλικιωμένους και στα άτομα που νοσούν, το ποσοστό αυτό πέφτει. Σε περιπτώσεις που κάποιος λόγω ασθένειας παίρνει ισχυρά φάρμακα, το ποσοστό του νερού στο σώμα του, πέφτει δραματικά και μπορεί να κατέβει και κάτω από το 40%. Το ιδανικό ποσοστό του νερού στο σώμα μας είναι το 72%. Ο λόγος που το ποσοστό του νερού στο σώμα μας όταν παίρνουμε φάρμακα πέφτει χαμηλά είναι ότι μια που το νερό έχει ψυχή και νου, αντιλαμβανόμενο την παρουσία φαρμάκων η οποία διαταράσσει την αρμονία αποχωρεί,  για να προφυλαχθεί από τη δυσαρμονία. Το ίδιο φαινόμενο συμβαίνει και στη γη όπως θα δούμε παρακάτω. Αφού το αιθερικό μας χρωματίζεται από τις ιδιοσυχνότητες του αιθερικού πεδίου του νερού και των φυσικών τροφών που καταναλώνουμε, η ποιότητα των χρωματισμών του εξαρτάται καθοριστικά από την ποιότητα του νερού και των φυσικών τροφών που τρώμε. Ας επαναλάβουμε ότι αν οι φυσικές τροφές που τρώμε έχουν φτωχό αιθερικό και το δικό μας αιθερικό θα είναι φτωχό σε χρωματισμούς. Αν η ένταση του αιθερικού των τροφών που καταναλώνουμε είναι χαμηλή, δηλαδή τρώμε τροφές μπαγιάτικες και η ένταση του αιθερικού μας θα είναι αντίστοιχα αδύνατη.  Αντίθετα, αν καταναλώνουμε φυσικές τροφές των οποίων το αιθερικό είναι πλούσιο σε ιδιοσυχνότητες (χρωματισμούς) αντίστοιχα εμπλουτίζεται και το δικό μας αιθερικό με αυτές τις ιδιοσυχνότητες.  Επειδή δε οι φυσικές τροφές περιέχουν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους νερό, ο τελικός παράγων που καθορίζει σημαντικά την ποιότητα του αιθερικού μας είναι η ποιότητα του αιθερικού του νερού. Όμως στο αιθερικό μας αποτυπώνονται σκέψεις, συναισθήματα και επιθυμίες, οπότε αυτά επηρεάζονται άμεσα από την ένταση και την ποιότητα (χρωματισμούς) του αιθερικού μας. Συνεπώς το πως σκεφτόμαστε και λειτουργούμε ή αλλιώς οι σκέψεις μας και η συμπεριφορά μας, καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των τροφών και του νερού που καταναλώνουμε.

 

Γιατί έχει υποχωρήσει η στάθμη του υδροφόρου

ορίζοντα τον τελευταίο καιρό;

 

Έχει παρατηρηθεί ότι σε περιοχές με μεγάλη μόλυνση η στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα έχει κατέβει σημαντικά. Για παράδειγμα στην περιοχή της Πτολεμαϊδος, λόγω της εκτεταμένης μόλυνσης από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου) το υδροφόρο στρώμα του ορίζοντος έχει υποχωρήσει σημαντικά.  Πριν μερικά χρόνια, οι γεωτρήσεις που έκαναν οι γεωργοί για να βγάζουν νερό και να ποτίζουν τα χωράφια τους,  γίνονταν σε σχετικά μικρό βάθος. Σήμερα, σε περιοχές που καλλιεργούνται, έχει υποχωρήσει η στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα, κατά πολύ. Σε περιοχές του Θεσσαλικού κάμπου για παράδειγμα, για να βρουν πόσιμο νερό, πρέπει να κατέβουν και 400 ή και περισσότερα μέτρα. Αυτό συμβαίνει για τον ακόλουθο λόγο.

 Το νερό έχοντας ψυχή και νου κατανοεί ότι έχει διαταραχθεί η αρμονία, είτε από τη χρήση χημικών, είτε από τις μονοκαλλιέργειες, ή άλλη αιτία, και υποχωρεί σε χαμηλότερο βάθος. Είναι χαρακτηριστικό το συμβάν που αναφέρει ο Βίκτωρ Σαουμπέργκερ και το οποίο παραθέτουμε. Σε δασική περιοχή της Αυστρίας, υπήρχε μια πηγή. Παλαιοτέρα οι άνθρωποι είχαν κτίσει ένα πέτρινο οικοδόμημα, μέσα από το οποίο έτρεχε το νερό και ταυτόχρονα εξασφάλιζε και σκιά για τους επισκέπτες. Στην εποχή που αναφέρεται ο Δρ. Σαουμπέργκερ, από την πολυκαιρία, η πέτρινη κατασκευή κατέρρευσε. Σχεδόν ταυτόχρονα η πηγή στέρεψε. Ο Δρ. Σαουμπέργκερ έδωσε εντολή, να ξανακτιστεί το πέτρινο οικοδόμημα, με συνέπεια έπειτα από λίγο, να επανέλθει το νερό στην πηγή.

 

Ύδωρ και πνευματικές λειτουργίες

 

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποτελείται από 80% περίπου νερό. Η ύπαρξη του νερού είναι καθοριστική για τη λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ η ποσότητα του νερού και η ποιότητά του, έχουν άμεση σχέση με τις πνευματικές λειτουργίες. Έχει παρατηρηθεί ότι στα άτομα που παίρνουν ισχυρά φάρμακα αμβλύνονται οι πνευματικές λειτουργίες. Χαμηλό ποσοστό νερού στο σώμα έχει σαν συνέπεια να αδυνατίζει το ποσοστό ευφυΐας, (πέφτει το I.Q), η ικανότητα συντονισμού,  η φαντασία και η διαίσθηση. Αντίθετα υψηλό ποσοστό νερού στο σώμα μας, έχει σαν συνέπεια ενίσχυση της ευφυΐας, της φαντασίας, της διαίσθησης και της ικανότητος συντονισμού. Αν αντίστοιχα η ποιότητα του νερού είναι υψηλή (δηλαδή το νερό είναι εμψυχωμένο, άρα περιέχει αιθέρα), τότε «φωτίζεται» ο εγκέφαλος με συνέπεια να ενεργοποιείται μεγαλύτερο ποσοστό κυττάρων (κεραιών), άρα και πνευματικές λειτουργίες. Σήμερα λόγω της γενικευμένης μολύνσεως του νερού, οι φυσικές τροφές και το νερό που καταναλώνουμε έχουν πολύ χαμηλή ποιότητα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό η σκέψη και η συμπεριφορά των ανθρώπων. Έτσι έχουμε σε έξαρση τα φαινόμενα βίας καθώς και ακραίες συμπεριφορές τόσο στις οικογένειες, όσο και στην κοινωνία.

 

Η εναρμόνιση του νερού

 

Πώς όμως είναι δυνατόν να μετατρέψουμε το άψυχο νερό σε εμψυχωμένο, ώστε να ενισχύουμε το αιθερικό μας και να βιώνουμε υγεία και ζωντάνια;

Η εμψύχωση του νερού ακολουθεί, έπειτα από την εναρμόνιση. Συνεπώς για να εμψυχωθεί το νερό, πρέπει πρώτα να εναρμονισθεί. Ο υποφαινόμενος κλείνει φέτος δέκα χρόνια ανεξάρτητης έρευνας σε πρακτικό επίπεδο, σε ότι έχει να κάνει με την ενεργοποίηση αρχικά και αργότερα, με την εναρμόνιση του νερού. Η Εναρμόνιση του νερού της βρύσης ή της γεώτρησης, επιτυγχάνεται μέσω της συσκευής Εναορύανθος. Το νερό που παράγεται μέσω της συσκευής αυτής, είναι λαμπερό και φωτεινό, έχει κορυφαία γεύση, είναι εύπεπτο και ελαφρό. Ο Εναορύανθος προσαρμόζεται στον σωλήνα κεντρικής ύδρευσης του σπιτιού μας εξωτερικά. Λειτουργεί σαν κεραία, εναρμονίζοντας και εμψυχώνοντας το νερό επαγωγικά. Περιέχει εναρμονισμένο ύδωρ, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε να διατηρείται αναλλοίωτο για χρόνια.

Είναι δυνατόν όταν ποτίζει κάποιος με νερό του Εναορύανθου, να εναρμονίσει τα φυτά. Τότε αυτά έχουν μεγάλη ανάπτυξη, δεν αρρωσταίνουν, ενώ οι παραγόμενοι καρποί τους είναι εμφανώς μεγαλύτεροι. Τα φυτά αυτά δεν προσβάλλονται από τα καταστρεπτικά καιρικά φαινόμενα, μια και περιέχουν αιθέρα. 

 

Μέσω του Εναορύανθου είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η αρμονία σε ένα πηγάδι, στέρνα  ή σε μια δεξαμενή, του οποίου το νερό μολύνθηκε και έγινε ακατάλληλο προς πόσιν. Η τοποθέτηση της συσκευής μέσα στο πηγάδι ή στην δεξαμενή για λίγες εβδομάδες, έχει σαν συνέπεια να επανέλθει η αρμονία, οπότε το νερό να ξαναγίνει και πάλι πόσιμο.

 

Σε χωράφια τα οποία πριν καλλιεργούντο με χημικά, είναι δυνατόν να επανέλθει η αρμονία πολύ ταχύτερα, όταν ποτίζονται με εναρμονισμένο νερό. Έτσι γεωργοί οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την καταστροφή που επιφέρουν, με την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, όταν καλλιεργούν με λιπάσματα, φάρμακα και ζιζανιοκτόνα, και επιθυμούν να σταματήσουν να μολύνουν άλλο, πολύ γρήγορα το χωράφι τους μπορεί να ξαναβρεί την αρμονία, όταν αρχίσουν να ποτίζουν με  εναρμονισμένο νερό.

 

Το νερό του Εναορύανθου όταν το χρησιμοποιεί κάποιος συστηματικά, ανεβάζει προοδευτικά το νερό που έχουμε στο σώμα μας, ώστε να προσεγγίσει το 72% που είναι η αρμονία. Συν τω χρόνω, θα διαπιστώνει ότι θα αναπτύσσονται οι πνευματικές του αρετές, μεταξύ των οποίων η διαίσθηση, η ευφυΐα  και η ικανότητα συντονισμού. Το εναρμονισμένο νερό αποτελεί μια ελπίδα για την γη, τα φυτά, τα ζώα και τον άνθρωπο, ενάντια στην μόλυνση.

 

 

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΗΣ

Ενεργοποιεί τον θύμο αδένα και ενισχύει το ανοσοποιητικό άμεσα. Ανακουφίζει από τους πόνους. Εξουδετερώνει τις βλαβερές συνέπειες από την επίδραση των γαιοπαθητικών. Ενεργοποιεί νερό και τρόφιμα. Περιέχει εναρμονισμένο παλμικό ύδωρ.

 

 

ΘΕΩΡΙΑ (ΛΑΒΕΣΥΧΝΟΣ)

Η ισχυρότερη φορητή συσκευή που περιέχει εναρμονισμένο παλμικό ύδωρ. Πολλαπλασιάζει την δράση των βοτάνων κατά πολύ (πάνω από 1000 φορές), εξουδετερώνει τα γαιοπαθητικά στο χώρο (δωμάτιο) που βρίσκεται. Εναρμονίζει το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Αφήνει αιθερικό αποτύπωμα όπου τοποθετηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού στο σώμα μας, ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ισχυρό ανοσοποιητικό, ζωντάνια και υγεία.

 

 

ΜΟΝΑΔΑ

Καθαρίζει από τις διαταραχές παλαιές και καινούργιες το αιθερικό μας σώμα. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθολική αρμονία σώματος και ψυχής. Με το εναρμονισμένο παλμικό ύδωρ που περιέχει επιδρά σε οστά και ιστούς, επαναφέροντάς τα σταδιακά σε αρμονία.

 

 

ΕΝΑΟΡΥΑΝΘΟΣ

Με τοποθέτηση στο κεντρικό σύστημα ύδρευσης του σπιτιού μας, εναρμονίζει και εμψυχώνει το διερχόμενο νερό επαγωγικά. Το παραγόμενο ύδωρ είναι φωτεινό και λαμπερό, έχει κορυφαία γεύση, περιέχει την βέλτιστη ποσότητα ασβεστίου, δεν μυρίζει χλώριο και δεν περιέχει βαρύ ύδωρ. Αποτελεί την κορυφαία λύση στο πρόβλημα του νερού.

 

ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ

Η ισχυρότερη συσκευή που λειτουργεί με εναρμονισμένο παλμικό ύδωρ. Επαναφέρει σταδιακά την αρμονία στο αιθερικό μας σώμα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για καθολική αρμονία σώματος και ψυχής.

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008