DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

 

 

Από τον Κοσμά Μ. Παπακωνσταντίνου

 

«Αρμονία είναι η μίξις και ο συγκερασμός των αντιθέτων» Πυθαγόρειοι. (Αρμονία δε πάντων εξ εναντίων γίνεται. Εστί γαρ αρμονία πολυμιγέων ένωσις και δίχα φρονεόντων συμφρόνησις. Νικόμαχος ο Γερασηνός ~140 μ.χ. Περί αριθμών.

 

 

Ναι σήμερα μπορούμε να έχουμε στον κήπο μας, στο κτήμα μας ή ακόμη και στην ταράτσα ή το μπαλκόνι μας, αρμονικές καλλιέργειες με 100% φυσικό τρόπο ανάπτυξης, χωρίς λιπάσματα, χωρίς κοπριά, χωρίς ορμόνες, χρησιμοποιώντας παλαιούς ντόπιους σπόρους, που έχουν εμψυχωθεί κατάλληλα για αύξηση της βλαστικής ικανότητός των και απόδοσης και απολαμβάνοντας απαράμιλλη γεύση, και ταυτόχρονα μεγάλη ανάπτυξη. Αυτό επιτυγχάνεται με την ενίσχυση των χρωματισμών του αιθερικού πεδίου των φυτών χρησιμοποιώντας νερό υψηλής ενεργοποίησης.

 

Για πρώτη φορά παγκοσμίως εισάγεται η έννοια των Αρμονικών καλλιεργειών θεωρητικά αλλά και στην πράξη. Το αποτέλεσμα που προκύπτει από τις αρμονικές καλλιέργειες είναι 100% φυσικά προϊόντα γης.

 

  1. Ζωντάνια

 

Αν σταθεί κάποιος σε μια διασταύρωση στο κέντρο μιας σύγχρονης πόλης και παρατηρήσει τους ανθρώπους να περνούνε βιαστικά, θα διαπιστώσει ότι το σύνολο των ανθρώπων αυτών δείχνουν κουρασμένοι, περπατούν σκυφτά χωρίς ίχνος ενεργητικότητας ή ζωντάνιας, με κυρτούς ώμους και έκφραση κάθε άλλο παρά ευδιάθετη και χαρούμενη. Έχουμε συνηθίσει αυτήν την εικόνα, όλοι οι άνθρωποι που ζούμε στις πόλεις και θεωρούμε το φαινόμενο αυτό συνηθισμένο, όμως δεν είναι και φυσιολογικό. Σε αντίθεση με την θλιβερή εικόνα της διελεύσεως των χωρίς ζωντάνια πεζών, αν βρεθεί κάποιος σε ένα χωριό ιθαγενών της Αφρικής θα διαπιστώσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα, αναφορικά με την ενεργητικότητα την ζωντάνια και την διάθεση αυτών των ανθρώπων. Περπατούν ευθυτενείς με προτεταμένο το στήθος, την πιο πολλή ώρα χαμογελαστοί και πάντα πρόθυμοι να έρθουν μαζί σου για να σου δείξουν τον δρόμο, αν θέλεις να πας κάπου. Την ίδια εικόνα για την ζωντάνια αντικρίζει κανείς στις Άνδεις του Περού, αν παρατηρήσει από μακριά ένα άγριο άλογο να τρέχει όλο ζωντάνια και δύναμη, ελεύθερο και περήφανο. Ό,τι είναι φυσικό και ωραίο έχει αντικατασταθεί στις πόλεις από το συνηθισμένο, που δείχνει την κούραση, την έλλειψη ζωντάνιας και ενεργητικότητας, την έλλειψη δύναμης για ζωή.

 

  1. Αιθερικό πεδίο

 

Ας δούμε όμως από πιο κοντά τι σημαίνει ζωντάνια και ενεργητικότητα για ένα ζωντανό οργανισμό. Απλοποιώντας τα πράγματα μπορούμε να πούμε ότι κάθε οργανισμός διαθέτει ένα ενεργειακό σώμα ηλεκτρομαγνητικής υφής που περιέχει το φυσικό σώμα, το οποίο αποτελεί και μια προστατευτική «πανοπλία». Αυτό το ενεργειακό σώμα θα το ονομάσουμε αιθερικό πεδίο. Διακρίνουμε δυο μεγέθη στο αιθερικό πεδίο κάθε ζώντος οργανισμού. Την ένταση του αιθερικού πεδίου που χαρακτηρίζει τον βαθμό ζωντάνιας του και την ποιότητα του αιθερικού πεδίου ή «χρωματισμούς». Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα αυτά τα δύο μεγέθη, ας δώσουμε μερικά παραδείγματα. Αν κόψουμε  ένα φύλο μαρουλιού και το αφήσουμε μερικές ημέρες θα μαραθεί. Αυτό το οποίο έγινε, είναι ότι η ένταση του αιθερικού πεδίου του φύλου εξασθένησε (μειώθηκε). Όσον χρόνο το φύλο ήταν άκοπο πάνω στο μαρούλι, η ένταση του αιθερικού του πεδίου ήταν μεγάλη. Όταν το κόψαμε η ένταση του αιθερικού του πεδίου προοδευτικά φθίνει. Το ίδιο θα συμβεί, αν σταματήσουμε να ποτίζουμε το μαρούλι με νερό, προοδευτικά θα εξασθενίζει η ένταση του αιθερικού πεδίου του μαρουλιού, με συνέπεια στο τέλος να μαραθεί.

Αναφορικά με την ποιότητα του αιθερικού πεδίου ή χρωματισμούς, όλοι μας βιώνουμε την έλλειψη γεύσης και μυρουδιάς των προϊόντων γης που ψωνίζουμε απο την λαϊκή αγορά ή από τους μανάβηδες. Οι πιο παλιοί από μας θα θυμούνται το άρωμα και την γεύση που είχαν τα λαχανικά και φρούτα πριν 40 και 50 χρόνια. Αυτό το οποίο μειώθηκε δραματικά είναι οι χρωματισμοί του αιθερικού πεδίου. Μειώθηκε η περιεκτικότητα των ιχνοστοιχείων, με αποτέλεσμα να χαθεί η γεύση και το άρωμα. Ας δούμε όμως τι συμβαίνει με το αιθερικό πεδίο του ανθρωπίνου σώματος. Γιατί εξασθενεί η έντασή του; Πως μπορεί να ενισχυθεί αυτή; Γιατί το αιθερικό πεδίο αποτελεί προστατευτική πανοπλία για το σώμα μας; Πότε αρρωσταίνουμε;

Κάθε άνθρωπος διαθέτει συγκεκριμένη «ποσότητα» βιοενέργειας για να καλύψει τις καθημερινές του ανάγκες, που είναι η ενέργεια η απαιτούμενη για να θερμανθεί το σώμα του, ενέργεια για κάθε είδους δράση π.χ. εργασία, κίνηση, σκέψη, φαντασία, συναισθήματα, λειτουργία των αισθήσεων και τα διάφορα συστήματα αυτόματα ή μη του οργανισμού. Η βιοενέργεια η οποία παράγεται είναι σαφώς περισσότερη από τις απαιτούμενες ανάγκες, ώστε να υπάρχει και μια ποσότητα εφεδρική για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις. Η βιοενέργεια αυτή δημιουργείται από τις φυσικές τροφές, το νερό που πίνουμε, την αναπνοή, τους φυσικούς ήχους που δεχόμεθα, τις πληροφορίες και από την κοσμική ακτινοβολία που λαμβάνουμε μέσω του συντονισμού. Βιοενέργεια λοιπόν που χαρακτηρίζεται από το αιθερικό μας σώμα «δεσμεύεται» απο τις λειτουργίες που προαναφέραμε και σε πιο παλιές εποχές ήταν υπεραρκετή, για την κάλυψη όλων αυτών των αναγκών μας. Τον τελευταίο όμως καιρό έχοντας κάνει την ζωή μας εξαιρετικά πολύπλοκη, έχοντας δημιουργήσει επιπλέον ανάγκες που η καταναλωτική μας κοινωνία επιβάλλει, έχουμε δημιουργήσει στον εαυτό μας, ένα σοβαρό βιοενεργειακό πρόβλημα.

 

3. Ένα σημαντικό βιοενεργειακό πρόβλημα.

 

Η εξαιρετικά πολύπλοκη ζωή που βιώνουμε δημιουργεί πολλά δυσεπίλυτα προβλήματα. Έχοντας όλα αυτά τα προβλήματα, δεσμεύουμε σημαντική ποσότητα βιοενέργειας σε σκέψεις, στην προσπάθεια να βρούμε λύση σε αυτά. Οι επεξεργασμένες τροφές, καλλυντικά, συνθετικά ρούχα κλπ δεσμεύουν με την σειρά τους βιοενέργεια, μέσω των αμυντικών συστημάτων του οργανισμού. Οτιδήποτε είναι μη φυσικό, όπως για παράδειγμα σεντόνια από πολυεστέρα, ή συνθετικά ρούχα, δεσμεύει ένα μέρος από την διαθέσιμη βιοενέργεια σε μια προσπάθεια ο οργανισμός μας, να ερμηνεύσει ότι θεωρεί ξένο ή εισβολέα. Επιπλέον η κατανάλωση τροφών ενεργειακά νεκρών, όπως είναι οι συντηρημένες τροφές, οι κονσέρβες, ή ακόμη και η κατανάλωση συστηματικά μαγειρεμένων τροφών ή μπαγιάτικων, καθώς και η αποφυγή  κατανάλωσης φρέσκων λαχανικών και φρούτων έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της έντασης του αιθερικού μας πεδίου. Επίσης  αρνητικά συναισθήματα (αυτό που ονομάζουμε συναισθηματισμό, όπως φόβο, λύπη, θυμός, ζήλια κλπ) δεσμεύουν τεράστια ποσά βιοενέργειας. Το φαινόμενο να έχει δεσμευτεί μεγάλη ποσότητα βιοενέργειας, δηλαδή να μην έχουμε αρκετή διαθέσιμη βιοενέργεια για όλα τα βιολογικά μας συστήματα, το ονομάζουμε στρες. Όταν συμβεί αυτό, τότε αρχίζουν να υπολειτουργούν ορισμένα συστήματα. Έτσι αρχίζει να εμφανίζεται μειωμένο σεξουαλικό ενδιαφέρον, μειωμένη ικανότητα όρασης κ.ο.κ. Η μείωση της διαθέσιμης βιοενέργειας στο σώμα μας, έχει σαν συνέπεια να μειώνεται η ένταση του αιθερικού πεδίου, δηλαδή μας λείπει ζωντάνια και ενεργητικότητα.

 

Όμως τι είναι αυτό που ενισχύει την ένταση του αιθερικού μας πεδίου; Ας κάνουμε το ακόλουθο πείραμα. Χρησιμοποιώντας μια αξίνα ας επιχειρήσουμε μια έντονη σωματική εργασία για 3 με 4 ώρες, σκάβοντας τον κήπο του σπιτιού μας. Όταν τελειώσουμε, παρ’ όλο που θα αισθανόμαστε κατάκοποι, η ένταση του αιθερικού μας πεδίου θα είναι ισχυρή. Αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε εύκολα με ένα δυναμόμετρο, μετρώντας την δύναμη στο χέρι μας, πριν την σωματική άσκηση και μετά. Βλέπουμε ότι η δύναμη στο χέρι μας έχει αυξηθεί. Αυτό το οποίο κάναμε στην πραγματικότητα σκάβοντας για 3 με 4 ώρες είναι ότι ενεργοποιήσαμε τον θύμο αδένα.

 

4. Ο θύμος αδένας.

 

Ο Θύμος αδένας βρίσκεται πίσω από την κορυφή και στο κέντρο του στέρνου. Για πολλά χρόνια επιστεύετο ότι η λειτουργία του είχε σχέση με την ανάπτυξη και μετά την εφηβεία ατροφούσε. Σύγχρονες έρευνες όμως αποκαλύπτουν την σημαντική ανοσολογική λειτουργία του έως το τέλος της ζωής μας. Σχετικά πρόσφατα έγινε κατανοητή η μεγάλη σημασία του θύμου αδένα στην αντιμετώπιση του καρκίνου και στο ανοσοποιητικό. Σε όλα τα θηλαστικά υπάρχει μια πτώση της δραστηριότητος του θύμου, όσο περνούν τα χρόνια και μια αντίστοιχη αύξηση στον ρυθμό του καρκίνου.

Όσο πιο πολύ ενισχύσουμε την δραστηριότητα του θύμου, τόσο θα μεγαλώνει η ικανότητά μας για αποφυγή του καρκίνου.

Μέσα σε μια ημέρα ισχυρής μόλυνσης από ξαφνική ασθένεια, εκατομμύρια λεμφοκύτταρα καταστρέφονται και ο θύμος αδένας συρικνούται στο μισό του μέγεθος. Η επίδραση του στρες και ιδίως των αρνητικών συναισθημάτων στον θύμο, ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Έτσι στην Ιλιάδα (Ραψωδία Ζ!) ο Όμηρος χρησιμοποιεί την λέξη «θυμοφθόρες» για να υποδηλώσει λέξεις στενάχωρες που δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα (φθείρουν τον θύμο).  Μια άλλη σημαντική λειτουργία του θύμου αδένα, είναι αυτή του ελέγχου της ροής της βιοενέργειας στο αιθερικό μας σώμα.  Έτσι αν ο θύμος αδένας επηρεαστεί από κάποιο αίτιο, π.χ. στρες, συρικνούται με συνέπεια να υπολειτουργεί, η ροή της βιοενέργειας να μην είναι ομαλή, οπότε να είμαστε ευπρόσβλητοι σε ασθένειες ή τραυματισμούς. Για να δημιουργηθεί μια ασθένεια στο φυσικό μας σώμα ή ακόμη και ένας τραυματισμός, πρέπει απαραίτητα να υπάρχει μια διαταραχή ή μείωση της ροής της βιοενέργειας στο αιθερικό μας σώμα. Σχετικά πρόσφατα έχει διαπιστωθεί ότι όλες οι μεγάλες ασθένειες ακολουθούν ένα έντονο στρες και μια έντονη δυσαρμονία (τρύπα) στο αιθερικό πεδίο.

 

5. Ο Εναρμονιστής

 

Ο Εναρμονιστής είναι μια νέα απλή συσκευή, η οποία είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως η οποία ενεργοποιεί τον θύμο αδένα άμεσα και ενισχύει με 100% φυσικό τρόπο το ανοσοποιητικό. Αρκεί η τοποθέτηση του Εναρμονιστή πάνω από τον θύμο αδένα για 30’ και το ανοσοποιητικό ενισχύεται άμεσα. Αυτό μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα με ένα δυναμόμετρο, γιατί σαν άμεση συνέπεια της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, είναι η αύξηση της δύναμης. Οι περισσότεροι από μας θα θυμούνται σε παλιές ταινίες με τον Ταρζάν, τον γορίλα, ο οποίος όταν θύμωνε και ετοιμαζόταν να επιτεθεί, χτυπούσε το στήθος με τα χέρια. Αυτό που έκανε ασυνείδητα ίσως ο γορίλας, ήταν να ενεργοποιήσει τον θύμο ώστε να αυξηθεί η δύναμίς του. Επί πλέον όλοι σήμερα κατανοούν την θεραπευτική αξία του γέλιου (λ.χ. το γέλιο χαρίζει υγεία). Κατά το γέλιο συσπώνται οι μύες του προσώπου, που συνδέονται με τους μυς που υπάρχουν γύρω από τον θύμο. Ένα αυθόρμητο γέλιο λοιπόν, ενεργοποιεί τον θύμο, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η δύναμή μας και το ανοσοποιητικό. Ο Εναρμονιστής λοιπόν ενεργοποιεί τον θύμο και λειτουργεί σαν ένα συνεχές και παρατεταμένο φυσικό γέλιο διαρκείας. Με τον Εναρμονιστή επιπλέον επιτυγχάνεται η σημαντική αύξηση (υπερδιπλασιασμός) της έντασης του αιθερικού πεδίου. Ο Εναρμονιστής περιέχει νερό υψηλότατου βαθμού ενεργοποίησης.

 

6. Το ζωντανό νερό.

 

Το νερό αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο, του οποίου οι εκπληκτικές ιδιότητες αρχίζουν να αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό, ο οποίος όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, διαθέτει αιθερικό πεδίο. Σχετικά πρόσφατα οι επιστήμονες (Benveniste, Schweitzer, Dr. Ludwig, Dr. Masaru Emoto και άλλοι) απέδειξαν οτι το νερό έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν υγρό μαγνητόφωνο, διότι μπορεί να δέχεται, να αποθηκεύει και να στέλνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Σ’αυτήν την ιδιότητα του νερού ν’ αποθηκεύει πληροφορίες, βασίζεται η παρασκευή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων, και των ιαμάτων του Bach (Bach flower remedies). Όμως αυτή η ιδιότητα του νερού λειτουργεί και ανάστροφα. Έτσι αν καθαρίσουμε με το τελειότερο φίλτρο βρώμικο νερό και στο νερό που θα πάρουμε δεν υπάρχουν οι μολυντές που το καθιστούσαν βρώμικο, παρ’ όλα αυτά στα κύτταρά μας θα μεταφερθεί η πληροφορία ότι εμείς πίνουμε βρώμικο νερό. Η πληροφορία ότι το νερό αυτό είναι βρώμικο παραμένει και μετά τον καθαρισμό του και μεταφέρεται στα κύτταρά μας. Όλοι οι άνθρωποι που ζουν στις πόλεις, αλλά και οι  λιγότερο αναπτυγμένοι, πίνουμε νερό που ήταν πριν βρώμικο. Βιώνουμε στις ημέρες μας μια καθολική μόλυνση του νερού σε όλα τα επίπεδα, από τα υδροφόρα στρώματα που μολύνονται από τα ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, τα πόσιμα αποθέματα νερού, με την όξινη βροχή, τα χημικά και τη ραδιενέργεια, έως την θάλασσα, τα ποτάμια και τις λίμνες. Παρ’ όλο που η φύση έχει μηχανισμούς καθαρισμού του νερού, οι οποίοι λειτουργούσαν στο παρελθόν, σήμερα αυτοί οι μηχανισμοί δεν είναι αρκετοί, γιατί ο ρυθμός της μόλυνσης είναι τόσο μεγάλος, που είναι αδύνατον να σταματήσει η μόλυνση του νερού.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 72% από νερό, όση περιεκτικότητα νερό έχει και ο πλανήτης. Οι φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, φρούτα και λαχανικά αποτελούνται και αυτές κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους από νερό. Συνεπώς αφού  το νερό έχει μολυνθεί, το ίδιο θα έχει συμβεί και στις φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, που περιέχουν νερό, συνεπώς και για τον άνθρωπο που πίνει το μολυσμένο νερό άμεσα ή έμμεσα με τις τροφές, εμφανίζεται μια πτώση του ανοσοποιητικού, με συνέπεια να δημιουργούνται προϋποθέσεις για ασθένεια. Αυτό το οποίο συμβαίνει όταν πέφτει το ανοσοποιητικό είναι ότι υπάρχει μείωση της ποιότητος του αιθερικού πεδίου, δηλαδή έχουν αλλοιωθεί ή λείπουν χρωματισμοί.

 

 

7. Οι χρωματισμοί του αιθερικού πεδίου.

 

Οι παλαιότεροι από μας θα θυμούνται την γεύση και το άρωμα των φρούτων και λαχανικών που υπήρχαν πριν από 50 χρόνια. Σήμερα αυτή η γεύση και η μυρουδιά είναι μια μακρινή ανάμνηση. Όμως ποιος είναι ο παράγων που συντελεί στην γεύση ή το άρωμα των φυσικών τροφών; Είναι αυτό που ονομάζουμε χρωματισμοί του αιθερικού πεδίου ή ιχνοστοιχεία. Ας υποθέσουμε ότι όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στην φύση είναι 144. Κάθε φυσική τροφή, λ.χ. ένα φασολάκι, ή μια ντομάτα περιέχει ένα διαφορετικό πλήθος (υποσύνολο του συνόλου των 144 στοιχείων) χρωματισμών ή ιχνοστοιχείων. Ο συνδυασμός και η διαφορετική περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία δίνει την ξεχωριστή γεύση και μυρουδιά της κάθε φυσικής τροφής. Όμως αν η περιεκτικότητα σε κάποιο ιχνοστοιχείο είναι μικρή, λ.χ. στο σίδηρο, πέφτει και η ποιότητα της γεύσης της συγκεκριμένης φυσικής τροφής. Αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε λιπάσματα, ορμόνες και φυτοφάρμακα (βιολογικές καλλιέργειες), έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε περιεκτικότητα ιχνοστοιχείων, άρα και σε γεύση, όμως φαίνεται από το αποτέλεσμα ότι οι βιολογικές καλλιέργειες δεν είναι αρκετές για να επιτύχουμε μόνο με αυτές  την γεύση των φυσικών τροφών που υπήρχαν πριν 50 χρόνια. Γιατί αυτό; Το μυστικό βρίσκεται στο νερό. Και ας δούμε το γιατί. Δεδομένου ότι το νερό έχει την ιδιότητα της λήψης, καταχώρησης και μετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, όσο το νερό είναι εμπλουτισμένο με τις περισσότερες από τις δονήσεις (ιδιοσυχνότητες) των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους, τόσο θα μπορεί να μεταφέρει αυτά τα ιχνοστοιχεία στους ζώντες οργανισμούς τους οποίους συντηρεί μια και είναι το απαραίτητο συστατικό όλων των έμβιων όντων για να υπάρχουν στην ζωή. Συνεπώς αν είχαμε την δυνατότητα να πίνουμε νερό εμπλουτισμένο με τις ιδιοσυχνότητες όλων των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους που υπάρχουν στην φύση (αθάνατο νερό), θα μπορούσαμε να αποκαθιστούμε τους χρωματισμούς του αιθερικού μας πεδίου που φθίνουν ή ελλείπουν, συνεπώς θα αποφεύγαμε κάθε ασθένεια. Ομοίως αν με το νερό αυτό (αθάνατο νερό) ποτίζαμε τα λαχανικά και τα οπωροφόρα δένδρα μας, τα λαχανικά μας και τα φρούτα μας θα αποκτούσαν κορυφαία γεύση γιατί θα είχαν όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειάζονταν παίρνοντάς τα από το νερό.

 

8. Η ενεργοποίηση του νερού.

 

Πως όμως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το νερό, ώστε να εμπλουτισθεί με όσο γίνεται περισσότερες δονήσεις;

Σήμερα είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς φυσικό νερό, του οποίου το αιθερικό σώμα να είναι εμπλουτισμένο με πάρα πολλές ιδιοσυχνότητες. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται από ελάχιστους ανθρώπους για να μετρηθούν οι χρωματισμοί και η ένταση του αιθερικού πεδίου αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Είναι δυνατόν λοιπόν να βρεί κάποιος γνώστης και ερευνητής νερό υψηλής ενεργοποίησης, σε μικρές ποσότητες, το οποίο με κατάλληλη επεξεργασία ενισχύεται περαιτέρω και έτσι ώστε οι ιδιότητές να μην αλλοιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Όσο περισσότερες ιδιοσυχνότητες των φυσικών στοιχείων (144) και των ενώσεων τους περιέχονται στο νερό, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε προς αυτό που αποκαλούμε «αθάνατο νερό». Νερό του οποίου το αιθερικό πεδίο περιέχει όλους τους χρωματισμούς ή ιδιοσυχνότητες, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνον το αιθερικό πεδίου των φυτών, όταν τα ποτίζουμε με αυτό το νερό, αλλά και το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο. Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι ότι πίνοντας νερό ενεργοποιημένο και καταναλώνοντας φυσικές τροφές που έχουν ποτιστεί από αυτό το νερό, ισχυροποιούμε το αιθερικό μας σώμα και ενισχύουμε καθοριστικά την άμυνά μας σε ασθένειες. Πως όμως θα μπορέσουμε να έχουμε ενεργοποιημένο νερό για να ποτίζουμε τα φυτά μας και να πίνουμε και εμείς οι ίδιοι.

 

9. Ο Βιοεναρμονιστής.

 

Στη φύση ισχύει καθολικά η λεγόμενη «αρχή της συμπαθητικής δόνησης» ή συντονισμός. Δεδομένου ότι τα πάντα στη φύση είναι δονήσεις, ο συντονισμός είναι παρών σε κάθε φυσική λειτουργία, είτε του ανθρώπου είτε του φυτικού ή ζωικού βασιλείου. Ας κάνουμε το ακόλουθο πείραμα. Ας τοποθετήσουμε δυο κιθάρες τη μία δίπλα στην άλλη και ας χτυπήσουμε την χορδή ΝΤΟ, της μιας κιθάρας. Θα διαπιστώσουμε, ότι ταυτόχρονα θ’ αρχίσει να πάλλεται και η χορδή ΝΤΟ της άλλης κιθάρας. Είναι γνωστή σε όλους μας η λειτουργία των ραδιοφώνων. Η λειτουργία αυτή βασίζεται και αυτή στον συντονισμό. Αυτό το οποίο κάνουμε γυρίζοντας το κουμπί (ποτενσιόμετρο) της επιλογής των σταθμών, είναι να κάνουμε την κεραία του ραδιοφώνου να δονείται στην ίδια συχνότητα με την κεραία εκπομπής του σταθμού που θέλουμε να ακούσουμε. Όταν συμβεί αυτό, δηλαδή συντονιστούμε στην συχνότητα του σταθμού, τότε δημιουργείται μεταξύ των δύο κεραιών, το λεγόμενο φέρων κύμα, πάνω στο οποίο περνάει η διαμόρφωση, δηλαδή συχνότητες οι οποίες μας δίνουν την μουσική ή τις ομιλίες που εκπέμπονται από τον σταθμό. Πάνω στην αρχή του συντονισμού, βασίζεται η ενεργοποίηση του νερού που θέλουμε να επιτύχουμε. Ο Βιοεναρμονιστής είναι μία συσκευή χαρακτηριστικής μορφής, η οποία περιέχει νερό υψηλής ενεργοποίησης. Όσο ισχυρότερο ενεργειακά είναι το νερό που περιέχει ο Βιοεναρμονιστής, τόσο τα αποτελέσματα των αρμονικών καλλιεργειών είναι εντυπωσιακότερα. Σήμερα έπειτα από πειράματα αρκετών χρόνων, τα αποτελέσματα πράγματι είναι εντυπωσιακά. Ο Βιοεναρμονιστής εγκαθίσταται πολύ απλά στην σωλήνα παροχής του νερού, στο σπίτι μας, χωρίς να χρειάζεται να κόψουμε την σωλήνα, αλλά τοποθετώντας τον δίπλα σ’ αυτήν, λειτουργεί σαν κεραία και με την μέθοδο του συντονισμού, τα μόρια του νερού που διέρχεται από το δίκτυό μας, αποκτούν και αυτά τους «χρωματισμούς» του ενεργοποιημένου νερού που περιέχει ο Βιοεναρμονιστής μας. Έτσι μπορούμε να ποτίζουμε τα φυτά μας με ισχυρότατο ενεργοποιημένο νερό και να έχουμε απαράμιλλη γεύση στα προϊόντα γης που θα πάρουμε. Μία επί πλέον δράση του ενεργοποιημένου νερού είναι η μεγάλη ανάπτυξη των φυτών, καθώς και η αυξημένη παραγωγή. Αποτελέσματα που επιτυγχάνονται σήμερα με τις ορμόνες, επιτυγχάνονται με 100% φυσικό τρόπο με το ενεργοποιημένο νερό, το οποίο ενισχύει ουσιαστικά το αιθερικό πεδίο των φυτών. Σήμερα μπορούμε να παράγουμε τα δικά μας λαχανικά χωρίς κοπριά, λιπάσματα, βελτιωτικά γης, ή ορμόνες, εντελώς φυσικά, ΜΟΝΟ με νερό που έχει ενεργοποιηθεί απο τον Βιοεναρμονιστή μας και να διαφυλάττουμε το αιθερικο σώμα το δικό μας και της οικογένειάς μας, πίνοντας ενεργοποιημένο νερό, μαγειρεύοντας επίσης με το νερό αυτό και κάνοντας μπάνιο επίσης με αυτό το νερό. Ο Βιοεναρμονιστής βελτιώνει και την γεύση του νερού της βρύσης, κάνοντάς το πιο εύγευστο, χωρίς την δυσάρεστη γεύση του χλωρίου. Οι Αρμονικές καλλιέργειες, ο Βιοεναρμονιστής και ο Εναρμονιστής, αποτελούν προσφορά στον σύγχρονο άνθρωπο, που καλείται μέσα στις πιο αντίξοες ιστορικά συνθήκες, να παραμείνει υγιής, και να βρεί την αρμονία και το μέτρο, συντονιζόμενος στην αρχαία Ελληνική γνώση, ώστε να δώσει λύση στα μεγάλα αδιέξοδα της εποχής, που μας οδήγησε ο δυτικός τρόπος σκέψης./

 

Ο Κοσμάς Μ. Παπακωνσταντίνου είναι Μαθηματικός ερευνητής. Εισάγει για πρώτη φορά παγκοσμίως τις Αρμονικές καλλιέργειες και τις συσκευές που λειτουργούν στο αιθερικό σώμα Εναρμονιστής και Βιοεναρμονιστής. Είναι ο εμπνευστής της αναβίωσης του Ομοπλεύρου τρεξίματος (της κίνησης  που χρησιμοποιούσαν  οι αρχαίοι Έλληνες δρομείς ταχύτητας) και ιδρυτικό μέλος του μη κερδοσκοπικού σωματείου για την έρευνα, μελέτη και διάδοση του Ελληνικού πνεύματος «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ». Τηλ. 6932-984288  E-mail: armonia9@otenet.gr

 

 

 

Βιβλιογραφία:

1. Πλάτωνος Τίμαιος. Εκδόσεις Κάκτος

2. Hans Kronberger & Siegbert Lattacher.

On the track of water’s secret. Εκδόσεις Uranus

3. John Diamond MD.  Your body doesn’t lie. Εκδόσεις Warner Books

4. Dr. Masaru Emoto. Το μυστικό μήνυμα του νερού. Εκδόσεις Εσοπτρον.

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008