DIODOS.info
Όνομα Χρήστη:

Κωδικός:


Lost Password?

Register now!
 

 

 

 

 

Σπεύδε βραδέως επί το τάχυον

 

 

 

Της Μαίρης Ζαπίτη

 

 

Πως μπορούμε να βάλουμε σε τάξη τα ενεργειακά μας πεδία και να τα εξισορροπήσουμε; Πως μπορούμε να μειώσουμε το εξωτερικό και εσωτερικό μας χάος; Τα ταχυόνια μας δίνουν την απάντηση

 

 

Tι είναι τα ταχυόνια;

 

Τα ταχυόνια είναι οι πιο μικρές μονάδες ενέργειας του σύμπαντος, οι οποίες διαπερνάνε τα πάντα, tο διάστημα, τους πλανήτες, τους άπειρους γαλαξίες, τα ηλιακά συστήματα, τη γη, το σώμα μας.

Ένα ταχυόνιο είναι ασύλληπτα μικρό. Η μάζα του είναι 13.000 φορές μικρότερη από αυτή των ηλεκτρονίων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κινούνται πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός.

 

Το όνομα τάχυον δόθηκε το 1966 από το φυσικό του πανεπιστημίου Columbia, Gerald Feinberg.

Η ονομασία τους προέρχεται από τα ελληνικά. «ταχύτης».

 

Το έργο αυτής της αρχέγονης ενέργειας είναι να διατηρεί το σύμπαν σε αρμονία, ισορροπία και τάξη.

Η ενέργεια τάχυον είναι μια απεριόριστη πηγή ελεύθερης ενέργειας.

 

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν με τη γνωστή του φόρμουλα Ε = mc2  μας λέει ότι η ύλη είναι συνδεδεμένη με την ενέργεια και αυτές ανταλλάσσονται μεταξύ τους.

 

Η εξελιγμένη επιστήμη, οι φιλόσοφοι και οι πνευματικοί έχουν απόλυτη συνείδηση για την ύπαρξη των ενεργειακών δυνάμεων των κβαντικών πεδίων.

Για να κατανοήσουμε τη μοναδική ταχυονική ενέργεια, πρέπει να κατανοήσουμε την εντροπία. Η εντροπία είναι η συνεχής τάση δημιουργίας της αταξίας.

Τα πιο πολλά φυσικά συστήματα, γενικά τείνουν, όσο περνάει ο καιρός, σε μεγαλύτερη αταξία. Οι δομές καταστρέφονται. Μια εξαίρεση παρατηρείται μόνο σε κάποια βιολογικά συστήματα

 

Η δύναμη των ταχυονίων να φέρνουν τάξη στην αταξία ή στο χάος είναι εκπληκτική.

Αυτό είναι που κάνει την ενέργεια τάχυον τόσο μοναδική.

Η ενέργεια τάχυον ταξινομεί και διατηρεί την ισορροπία στη ροή του Chi, (τη ζωτική μας ενέργεια).

 

Τρόπος δράσης των ταχυονίων

 

Εντροπία, χάος      Þ     Ταχυόνια      Þ           Τάξη

 

 

Όταν χρησιμοποιούμε την ταχυονική ενέργεια δεν επεμβαίνουμε τεχνητά στον οργανισμό μας, διατηρούμε απλά τα ενεργειακά μας πεδία σε κατάσταση ισορροπίας

με τη βοήθεια μιας ανώτερης φυσικής ενέργειας.

Η καλή υγεία προϋποθέτει το σώμα, ο νους και η ψυχή να είναι εναρμονισμένα.

(νους υγιής εν σώματι υγιές)

Η ολιστική χρήση της ταχυονικής ενέργειας συμβάλλει στην επαναφορά της ολιστικότητας και ισορροπεί τα ενεργειακά πεδία του σώματός μας.

Εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι με την ταχυονική ενέργεια προκύπτει ένας καινούργιος τρόπος θεραπείας. Αυτός ο τρόπος ταιριάζει απόλυτα στο σώμα και στην ψυχή μας, διότι ανήκει στα βιολογικά συστήματα που στοχεύουν στην κατάσταση ελάχιστης αταξίας.

Εκτός αυτού, το ανθρώπινο σώμα είναι απόλυτα δεκτικό στις ελεύθερες ανώτερες ενέργειες, όπως είναι η ταχυονική ενέργεια.

 

Το ταχυονικό πεδίο είναι η ζωτική δύναμη του σύμπαντος

 

Ο αναγνωρισμένος επιστήμων και γιατρός Dr. med. Deiperr διατύτωσε:

«Η ανθρωπότητα έχει συνειδητοποιήσει για πρώτη φορά το γεγονός ότι η γη περιβάλλεται από ένα πεδίο υψηλής ενέργειας, το λεγόμενο ταχυονικό πεδίο….

Η  χρήση της ταχυονικής ενέργειας  θα φέρει την τρίτη ενεργειακή επανάσταση.»   

               

Παρόλο που ο ανθρώπινος οργανισμός ανταποκρίνεται εξαιρετικά στην ταχυονική ενέργεια, υπάρχουν αιτίες, όπως στρες, λανθασμένη διατροφή, ρύπανση του περιβάλλοντος,  ανθυγιεινός τρόπος ζωής και άλλα, που μπλοκάρουν αυτή τη διαδικασία.

Για να μπορέσουμε να  δεχτούμε μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας, πρέπει να βελτιώσουμε τη δεκτικότητά μας. Για να συμβεί αυτό πρέπει να βάλουμε σε τάξη τα ενεργειακά μας πεδία και να τα εξισορροπήσουμε. Εξωτερικό και εσωτερικό χάος πρέπει να μειωθούνε.

 

Τα προϊόντα Ταχυον βοηθάνε το σώμα μας να δεχτεί την ταχυονική ενέργεια, να ενισχυθεί η επανάκτηση του CHI (η ζωτική μας δύναμη) και να έρθει τάξη σε χαοτικά συστήματα, για να μπορεί ο άνθρωπος να φτάσει τη μέγιστη και ιδανική απόδοσή του.

 

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τελικά όλα είναι ενέργεια, η κάθε υλική μορφή είναι συμπυκνωμένη ενέργεια. Εφόσον όλα αποτελούνται από ενεργειακά πεδία, το ίδιο συμβαίνει και με τον άνθρωπο.

Τα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία χωρίζονται σε πέντε διαφορετικά συστήματα – σώματα: το πνευματικό, το διανοητικό, το συναισθηματικό, το αιθερικό και το φυσικό σώμα.

Αυτά τα σώματα ενώνονται μεταξύ τους και έχουν αλληλεπίδραση. Γι’ αυτό, όταν υπάρχουν ασθένειες ή δυσλειτουργίες στο φυσικό σώμα, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τη σχέση του με τα άλλα σώματα.

Μία ολιστική θεραπευτική εξισορροπιστική προσέγγιση πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία, όπως συναισθήματα και σκέψεις.

Η ταχυονική ενέργεια μας παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες, διότι σαν ανώτερη μορφή ενέργειας έχει πρόσβαση σε όλα τα ενεργειακά σώματα και μπορεί να τα ισορροπήσει και να καλύψει την έλλειψη ενέργειας. Επειδή η θεραπευτική προσέγγιση είναι ολιστική, η σωστή ενεργειακή κατάσταση του ανθρώπου επανέρχεται σε όλα τα επίπεδα.

 


 

 

 

 

 

 

 

  
Powered by © e4U e4u.gr 1997-2008